>

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ, END, 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ο ΣΩΡΡΑΣ (END) ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΗΔΗ ΔΥΟ ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ! ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΜΑΡΤΙΟΣ 2013). Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ … Δ Ε Ν ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΤΗΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ !!!)
ΠΕΡΙ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΑΡΥΩΤΗ:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 END:
ELLAS NEVER DIES (ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ) ΚΑΙ
Η END NATIONAL DEBT (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ” ΧΡΕΟΥΣ” )
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ!!!
Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ END (ELLAS NEVER DIES) ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΙ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠ. ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ) ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (“ΚΟΛΛΗΤΟΣ” ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΕΡΟΥ, ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ). ΣΩΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΕΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΙ ΤΟΥ ΚΑΡΥΩΤΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, “ΠΑΡΗΓΚΩΝΙΣΘΗ” ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ END ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!! ΣΤΗΝ END “ΕΛΛΑΔΟΣ” (END NATIONAL DEBT) Δ Ε Ν ΕΙΧΕ Κ Α Μ Μ Ι Α ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ END ΕΛΛΑΔΟΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ:
ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ!
ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ;;
ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;;;;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ….. ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ;;; ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ;;;
ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣΘΑΙ!
ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΤΩΡΑ. ΠΡΙΝ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΩΜΕ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΛΥΒΙΗ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ (.. ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ)
ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ END ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ (ΣΗΜΕΡΑ 5-10-12, 08:45) ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ (ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ), …. ΑΛΛΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΩΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΗ!!!
ΜΕΤΑ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΞΗΦΑΝΙΣΘΗ ΑΠΟ ΤΟ “ΠΑΡΑΘΥΡΟ” !!!
Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ “ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ” !
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ!
ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ, Ο ΡΑΠΤΗΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ “IEFIMERIDA” ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ” ΑΣΥΛΙΑ” ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ END … ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!! (ΚΑΤΕΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ! ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΜΟΜΠΗ ΖΩΝΤΑΝΗ!)
ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΙ ΤΗΣ iefimerida ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΗΣ BANK OF MONTREAL! (ΜΗΝΥΣΙΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΝ ΤΙΤΛΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ!!!! ΕΧΩ “ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ” ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΙ ΚΑΙ ΕΧΩ “ΦΥΛΑΞΕΙ” ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ!))
ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ , ΤΑ ΜΗΝΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ!

μας το έστειλε με  e-mail o   Stefanos Vavouras 
κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .