>

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Πρόγνωση καιρού για Τρίτη 20/11/2012

 Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με κατά τόπους έντονα φαινόμενα κυρίως στη Κεντρική Μακεδονία και την Ήπειρο, περιμένουμε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 21 στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς. 

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο το πρωί θυελλώδεις. 

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. 

Νεφώσεις με βροχές και στα δυτικά τμήματα του νομού καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί θυελλώδεις.
 http://www.meteo.gr/main.asp
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .