>

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Πολυτεχνείο -Εκδηλώσεις μνήμης – Στις 3 η πορεία

Σήμερα θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο των γεγονότων του Πολυτεχνείου με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις τρεις μετά το μεσημέρι.
Από το πρωί κόσμος καταφθάνει στο Πολυτεχνείο προκειμένου να αφήσει ένα λουλούδι ως ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτούς που αγωνίστηκαν και σε αυτούς που πλήρωσαν ακόμα και με την ίδια τους τη ζωή τη μάχη για ελευθερία ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών.
Η κατάθεση στεφάνων θα συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι και μετά την κεντρική εκδήλωση θα ξεκινήσει η πορεία με προορισμό την αμερικανική πρεσβεία..
Οι πανεπιστημιακές σχολές της Αθήνας θα παραμείνουν κλειστές ως το τέλος της πορείας, το Σάββατο το βράδυ, ενώ καθηγητές και φοιτητές ως αναλάβει την περιφρούρηση σχολών και τμημάτων, ώστε να μην δημιουργηθούν επεισόδια και βανδαλισμοί.
Στους δρόμους θα βρεθούν 7.000 αστυνομικοί προκειμένου να μην σημειωθούν επεισόδια,. Ενώ για λόγους ασφαλείας θα γίνουν αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της Αθήνας, θα υπάρξουντροποποιήσεις σε δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ, ενώ θα κλείσουν και σταθμοί του Μετρό. 


κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .