>

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Σόιμπλε: Η κατάσταση στην Ελλάδα χειροτέρεψε

Στις προόδους που έχει σημειώσει η Ελλάδα αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε, τονίζοντας ότι η όποια λύση για το κόστος της επιμήκυνσης δεν θα κοστίσει οπωσδήποτε περισσότερα χρήματα.

 «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικές προόδους. Είναι σημαντικό να ενθαρρύνουμε την ελληνική κυβέρνηση και να πούμε στους πολίτες ότι οι προσπάθειές τους δεν είναι μάταιες», είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε το πρωί στην Δυτικογερμανική Ραδιοφωνία (SWR).
«Η παράταση του χρόνου μείωσης του χρέους στο 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2022 αντί του 2020 ήταν δεδομένη εκ των προτέρων», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε εκφράζοντας την πεποίθηση ότι τα ανοιχτά σημεία θα απαντηθούν στις επόμενες μέρες.
Στην ερώτημα αν η κατάσταση στην Ελλάδα είναι στην πραγματικότητα χειρότερη από ό,τι περιγράφεται στην έκθεση της τρόικας, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απάντησε: «Γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα έχασε πολύ χρόνο και με τις δύο εκλογικές διαδικασίας το περασμένο καλοκαίρι. Η χώρα έκανε σημαντικές προσπάθειες και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να το στηρίξουμε. Η κατάσταση όμως χειροτέρεψε μέσα στους τελευταίους 12 μήνες».
.newsbomb.
κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .