>

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Τα «αποσμητικά» εσώρουχα που εξουδετερώνουν τη δυσοσμία

Θραύση κάνει στην Ιαπωνία ένας νέος τύπος εσωρούχων, που λέγεται ότι εξουδετερώνει... τις οσμές. 

 Τα «αποσμητικά» εσώρουχα κατασκεύασε μια ιαπωνική εταιρεία υφασμάτων, εκπρόσωπος της οποίας δήλωσε πως χρειάστηκαν μερικά χρόνια μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα: «να είναι αρκετά άνετα ώστε να φοριούνται στην καθημερινή ζωή και αποτελεσματικά στην εξουδετέρωση των έντονων οσμών».
«Αρχικά σκεφτήκαμε να τα πουλάμε σε εκείνους που χρειάζονται νοσοκομειακή φροντίδα. Αλλά προς έκπληξή μας πολλοί απλοί άνθρωποι, όπως επιχειρηματίες που έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο, τα αγόρασαν», δήλωσε η Νάμι Γιοσίντα.
Το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένα το εσώρουχα περιέχει ίνες με κεραμικά σωματίδια που εξουδετερώνουν τη δυσοσμία. Η εταιρεία εξέλιξε την τεχνολογία αφού προηγουμένως συμβουλεύτηκε έναν γιατρό ο οποίος αναζητούσε έναν τρόπο αντιμετώπισης των συμπτωμάτων πασχόντων από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.
Τα επόμενα σχέδια είναι να διατεθεί στην αγορά της Ιαπωνίας μία ολοκληρωμένη σειρά από 22 προϊόντα, μεταξύ των οποίων και κάλτσες που θα εξουδετερώνουν τις οσμές των ποδιών καθώς και μακό μπλουζάκια που θα καλύπτουν την οσμή του ιδρώτα.
.newsbomb.

κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .