>

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθησαν διακινητές "λάθρο" στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ροδόπης, ένας 22χρονος υπήκοος Συρίας, ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας και δύο Έλληνες, (ένας 19χρονος άνδρας και μια 20χρονη γυναίκα), οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δέκα μη νόμιμους μετανάστες.
Πέντε από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και πέντε υπήκοοι Πακιστάν.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν, σε επαρχιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, δύο αυτοκίνητα και έκαναν σήμα στάσης στους οδηγούς τους, ηλικίας 19 και 22 ετών, προκειμένου να τα ακινητοποιήσουν.
Ο 19χρονος ακινητοποίησε το όχημα του και μαζί με τον 17χρονο συνοδηγό του οχήματος τράπηκαν σε φυγή προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος, διαπίστωσαν ότι οι δύο δράστες, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.
Ο 22χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος, δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης και αρχικά διέφυγε. Άμεσα αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, εξέδωσαν επιστάμενες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ροδόπης να εντοπίσουν το όχημα στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού και να επιτύχουν την σύλληψη του 22χρονου οδηγού και της 20χρονης συνοδηγού. Από την έρευνα που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του οχήματος, διαπίστωσαν ότι οι δύο δράστες προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 515 ευρώ και 500 δολαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .