>

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Ένταση έξω από τη ΔΕΘ!Διαδηλωτές έριξαν νερό στο Γερμανό πρόξενο της Θεσσαλονίκης

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από τη ΔΕΘ, όπου εργαζόμενοι στους δήμους υποδέχτηκαν με γιουχαΐσματα τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας, Χ.Γ. Φούχτελ που συμμετέχει στην Ελληνογερμανική Συνέλευση Δημάρχων. 
Διαδηλωτές έριξαν νερό στο Γερμανό πρόξενο της Θεσσαλονίκης, ενώ φωνάζουν συνθήματα για το ξεπούλημα της Ελλάδας.
Διαδηλωτές, παρά την αστυνόμευση, κατάφεραν να μπουκάρουν στη ΔΕΘ και να είναι ακριβώς έξω από το περίπτερο 8 όπου θα μιλήσει ο κ.Φούχτελ
Dim lights Embed 
Επίσης πέταξαν αυγά σε μέλη της γερμανικής αντιπροσωπείας
Dim lights Embed 
Dim lights Embed 
Dim lights Embed 
Dim lights Embed 
Dim lights Embed 
Dim lights Embed 
Να σημειώσουμε πως στις 8:30 το πρί, έφτασε στην κεντρική πύλη της ΔΕΘ στην Εγνατία η πορεία των εργαζομένων στους δήμους της Θεσσαλονίκης μαζί με 8 ταξί.
alt
Οι εργαζόμενοι του δήμου Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης στις 8 το πρωί, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό κατά της Γερμανίας.
Dim lights Embed 
«Λάδι στη φωτιά» έριξαν οι χθεσινές δηλώσεις του Φούχτελ ότι «3.000 εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα κάνουν τη δουλειά που στη Γερμανία την κάνουν μόνο 1.000 άτομα».
Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας και εντεταλμένος για την Ελληνογερμανική Συνέλευση, Χανς-Γιοάχιμ Φούχτελ, σε χώρο εντός της ΔΕΘ, θα πάρει μέρος στην 3η ελληνογερμανική συνέλευση των δημάρχων, ως προσκεκλημένος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και άλλων δημάρχων. Σκοπός της επίσκεψής του είναι η προώθηση σχεδίων μεγάλου οικονομικού ενδιαφέροντος που αφορούν την ιδιωτικοποίηση του τομέα διαχείρισης απορριμμάτων αλλά και το γενικότερο ξεπούλημα της χώρας στο ιδιωτικό κεφάλαιο. 

.thousandnews
κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .