>

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Βενιζέλος:«υπάρχουν πολλοί που ανέλαβαν εργολαβικά τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ»

​Τους όρους και τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει η κυβέρνηση την πορεία της θέτει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά «μια επικαιροποιημένη συμφωνία μεταξύ των τριών κομμάτων για τις σχέσεις τους και την εθνική στρατηγική» και «την εφαρμογή πολύ καθαρών και αυστηρών κανόνων σχετικά με τη λειτουργία της κυβέρνησης και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας». 
Ο κος Βενιζέλος κάνει λόγο για ένα μεγάλο δίλημμα: «Από τη μία πλευρά υπάρχει η πολιτική της κυβέρνησης και από την άλλη το απόλυτο αδιέξοδο».  Επιπλέον, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην κυβέρνηση, σε περίπτωση ανασχηματισμού.
Αναφερόμενος στον κύριο Τσίπρα και την στάση που κράτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις τελευταίες εβδομάδες, ο κος Βενιζέλος αφού τον χαρακτήρισε «αδύναμο», επεσήμανε πως  ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συμμάχους.
«Δεν έχει συμμάχους εκτός αν θεωρεί τέτοιους τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι καν της μόδας πλέον, γιατί, δυστυχώς, ο εκφασισμός της κοινωνίας αναδεικνύει ως φαινόμενο μιας κακής μόδας τη Χρυσή Αυγή»  είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τις διαφωνίες και τα «παρατράγουδα» στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος δεν διστάζει να πει ότι «υπάρχουν πολλοί που ανέλαβαν εργολαβικά τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ» και ξεκαθαρίζει : «Εγώ θεωρώ καθήκον μου να μην αφήσω κανέναν να επικαθορίσει με την προσωπική του στρατηγική τη μοίρα της παράταξης και του τόπου».
 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .