>

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Απάντηση Σολδάτου για τη διαγραφή του

  
«Το “παρών” που έδωσα στις δαπάνες των δύο Υπουργείων συμβολίζει την ανάγκη ιδιαίτερου αγκαλιάσματος από την πολιτεία, εκείνων των κοινωνικών ομάδων, που πλήττονται περισσότερο από την κρίση. Το “παρών” στο Υπουργείο Ανάπτυξης συμβολίζει την ανάγκη αρωγής στον μεγάλο αριθμό μικρομεσαίων επιχειρηματιών που βρίσκεται στο κόκκινο και δανείζεται από τοκογλύφους, αφού οι τράπεζες έχουν κατεβάσει σ’ αυτούς ρολά. Στον αέρα βρίσκεται ακόμη και η μόνη κατοικία ορισμένων, αφού το ζήτημα μετατίθεται, χωρίς να αντιμετωπίζεται οριστικά.
 
Θα αφήσουμε το Σάιλοκ του Σαίξπηρ να αξιώνει κομμάτια από το σώμα τους; Το “παρών” στο Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης συμβολίζει την ανάγκη συμπαράστασης στους εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους γήρατος του ΟΓΑ πατέρες μας, από τους οποίους περικόπτεται το 15% από τα 5.000 ευρώ που παίρνουν ετησίως.
 
Ο Αινείας όμως μετά τον πόλεμο της Τροίας, αντί για χρυσάφι, επέλεξε να πάρει στους ώμους του τον γέροντα και ανήμπορο πατέρα του, τον Αγχίση, και να τον μεταφέρει έξω από την πόλη. Η θετική μου τέλος ψήφος στο Μεσοπρόθεσμο και στον προϋπολογισμό του 2013 δηλώνει την εμπιστοσύνη μου και τη στήριξή μου στην προσπάθεια που καταβάλλουν ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνηση, ώστε να ανακάμψει η Ελλάδα και να επανέλθει σε συνθήκες ανάπτυξης, ανταγωνιστικότητας και υπερηφάνειας, παραμένοντας μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας».


κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .