>

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

"Στις εκλογές δεν ψήφισα τη γυναίκα μου!"

 Ο Γιώργος Νταλάρας προκάλεσε  αίσθηση με τη δήλωσή του πως δεν ψήφισε ούτε μια φορά στη ζωή του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ότι δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για κανέναν πολιτικό.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "6 Μέρες" ο δημοφιλής τραγουδιστής εκφράζει την απόστασή του από το ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα του Άννα Νταλάρα πολιτεύτηκε με το συγκεκριμένο κόμμα, εκλέχτηκε βουλευτής και διετέλεσε και Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο Γιώργος Νταλάρας, αφού δηλώνει πως θα ήταν άδικο να πει ότι η επίθεση που δέχθηκε σε συναυλίες πέρυσι οφειλόταν στην πολιτική καριέρα της γυναίκας του, προσθέτει:
"Μα, γιατί με ταυτίζετε με το ΠΑΣΟΚ; Ήδη επί Ανδρέα Παπανδρέου είχα πει σε μια συνέντευξη ότι θα ήταν καλό να εισαγάγουμε πολιτικούς από την Άπω Ανατολή, γιατί τουλάχιστον εκείνοι όταν τους πιάσουν στα πράσα, κάνουν χαρακίρι. Ούτε μια φορά δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Κι ας είχε και σημαντικούς ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσα να συνεννοηθώ. Με τον Αλέκο Παπαδόπουλο π.χ ή τον Λαλιώτη, τον Τρίτση, τον Γεννηματά...".
Πρόσθεσε πάντως ότι είναι κρίμα που το κόμμα συρρικνώνεται και πως θα έπρεπε να αναγεννηθεί.

.radar.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .