>

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Ο Ρουπακιώτης «εγώ θα παραμείνω υπουργός αλλά δεν θα παριστάνω τον υπουργό», πετάει το γάντι σε Σαμαρά και Στουρνάρα...

 «Στο υπουργείο Οικονομικών εφαρμόζουν δέσμες ιδεών ακραίου νεοφιλελευθερισμού με τις οποίες εγώ διαφωνώ. Στο δικό μου υπουργείο εφαρμόζω τις δικές μου δέσμες ιδεών.» Η δήλωση αυτή ανήκει στον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, αποτελεί ευθεία πρόκληση προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και δείχνει το κλίμα που θα επικρατήσει μεταξύ των κομμάτων της συγκυβέρνησης ενόψει και του ανασχηματισμού.
Ο κ. Ρουπακιώτης μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε αποφασισμένος να παραμείνει στο υπουργείο Δικαιοσύνηςπροφανώς έχοντας και την πλήρη πολιτική κάλυψη του της ΔΗΜΑΡ, του κόμματος που τον πρότεινε για τη θέση αυτή.
Με τη φράση «εγώ θα παραμείνω υπουργός αλλά δεν θα παριστάνω τον υπουργό», έδωσε μάλιστα το στίγμα των επόμενων ενεργειών και κινήσεών του την ίδια ώρα που είναι γνωστό ότι στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει σαφής δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του.
Είναι πρόσφατη μάλιστα η άρνησή του να υπογράψει το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα των 19 δισ. κάτι το οποίο έγινε με την απειλή της απόλυσης από το πρωθυπουργικό περιβάλλον και μετά την παρέμβαση του Φώτη Κουβέλη.
Υπερασπίζομαι το χώρο μου σε σχέση με τα συμφέροντα της κοινωνίας. Θα υπερασπιστώ τους νεόπτωχους υπαλλήλους και δικηγόρους που πένονται, συμπλήρωσε ο κ. Ρουπακιώτης.
Αίσθηση προκάλεσε πάντως η αναφορά του κ. Ρουπακιώτη ότι αυτός δεν έχει γράψει τα μέτρα που αφορούν στο δικό του υπουργείο, αλλά απλώς κλήθηκε να τα υπογράψει.
Οταν μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδηςτον ρώτησε γιατί υπέγραψε και εισηγηθηκε ένα νομοσχέδιο που δεν πιστεύει είπε ότι δεν ήθελε να προκαλέσει κυβερνητική κρίση.

.iefimerida
κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .