>

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Προϊόντα του Έβρου διακρίθηκαν στην αγορά κρέατος


Εφτά από τα 10 προϊόντα της Ορεστιάδας, όπως καβουρμάς πικάντικος, χοιρινό ψαρονέφρι, σουτζούκι καπνιστό, λουκάνικο χωριάτικο με λιαστή ντομάτα & κεφαλοτύρι κατέκτησαν βραβεία


 Όλη η αγορά του κρέατος έδωσε το παρών στις τριήμερες εκδηλώσεις Meat Days 2012, μετατρέποντας το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo σε τόπο συνάντησης παραγωγών, επαγγελματιών κι εμπόρων, σε χώρο συνεύρεσης επιστήμης και τεχνολογίας. Τους 6.100 έφτασαν οι εμπορικοί επισκέπτες από τη βιομηχανία, τα κρεοπωλεία, την εστίαση, τα ξενοδοχεία, με ιδιαίτερη παρουσία επισκεπτών εκτός Αττικής. Εκπρόσωποι μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων που ως αντικείμενο της δραστηριότητάς τους έχουν το κρέας, επιστήμονες και ειδικοί, εκπρόσωποι ξένων οίκων δημιούργησαν στις 29, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου ένα νέο θεσμό – τις Ημέρες Κρέατος.
 Από αυτό το νέο θεσμό η αποστολή της Εταιρίας ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε. (Τσολακίδης) με έδρα την Ορεστιάδα του Έβρου επέστρεψε με μια σειρά από βραβεία, αφού τα 7 από τα 10 προϊόντα που διαγωνίστηκαν κατέκτησαν βραβεία.  Με κριτική επιτροπή αποτελούμενη από αξιόλογους γευσιγνώστες, έμπειρους chef και τεχνολόγους τροφίμων, η ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε. της Ορεστιάδας έγινε πανελληνίως γνωστή με τα κορυφαία προϊόντα που προσέφερε.  Η επιτυχία αυτή ανταμείβει τις προσπάθειες των στελεχών της που με υπομονή, κόπο και μεράκι δουλεύουν όλα αυτά τα χρόνια για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο στο χώρο του κρέατος. 
Τα βραβεία έχουν ως εξής: 
 1. Καβουρμάς χοιρινός πικάντικος - χρυσό 
2. Χοιρινό φιλέτο καπνιστό (ψαρονέφρι) - χρυσό
3. Καβουρμάς βόειος - αργυρό 
4. Σουτζούκι Καπνιστό - αργυρό
5. Λουκάνικο χωριάτικο με λιαστή ντομάτα & κεφαλοτύρι – αργυρό
6. Καβουρμάς ανάμικτος – χάλκινο 
7. Χοιρινή πανσέτα καπνιστή – χάλκινο

.xronos.
κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .