>

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Παίκτες της ΑΕΚ"Δεν έχουμε λεφτά να φάμε, προπονούμαστε σαν τα γουρούνια"

 Οι καταγγελίες και οι εξομολογήσεις από τους παίκτες της ΑΕΚ στους οπαδούς που έχουν καταλάβει τα γραφεία της ομάδας, είναι απίστευτες και σοκάρουν!
"Δεν έχουμε λεφτά να φάμε, προπονούμαστε σαν τα γουρούνια" δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές.
Τα γραφεία της ομάδας στα Σπάτα είναι υπό κατάληψη από τους οργανωμένους οπαδούς της "Original" και κατά την προσέλευση τους για την προπόνηση οι αθλητές μίλησαν μαζί τους και δεν μάσησαν τα λόγια τους:
"Πολλές φορές κάνουμε προπόνηση σαν τα γουρούνια. Λες και είμαστε στα χωράφια των παππούδων μας στο χωριό. Στις τελευταίες προπονήσεις την περισσότερη ώρα βγάζουμε τις λάσπες από τις τάπες παρά προπονούμαστε", είπαν στους αποσβολωμένους οπαδούς.
Πολλοί νεαροί παίκτες έχουν ουσιαστικό πρόβλημα επιβίωσης καθώς τα 500 ευρώ, που δεν εισπράττονται κάθε μήνα, τους φτάνουν ίσα ίσα για τα διόδια και τις βενζίνες που χρειάζονται για να πάνε στα Σπάτα να προπονηθούν, αναφέρουν και συνεχίζουν:
"Το πρόβλημα είναι τεράστιο. Τα παιδιά που έχουν γονείς στην Αθήνα είναι τυχερά γιατί συντηρούνται από την οικογένεια τους. Βρίσκουν ένα πιάτο φαγητό. Για τους υπόλοιπους μικρούς η κατάσταση είναι τραγική.
Αναγκάζονται να τρώνε ό,τι υπάρχει διαθέσιμο σε αλυσίδα με έτοιμα φαγητά με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ. Και δυστυχώς αυτά τα φαγητά δεν είναι τα κατάλληλα και σίγουρα δεν είναι όσα μας λέει ο διατροφολόγος της ομάδας" .
 http://www.radar

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .