>

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σουλτάν Στουρνεϊμάν Γιαν και οι γενίτσαροι!Μια ομάδα γραφειοκρατών εγκαταστάθηκε στο πολύπαθο υπουργείο Οικονομικών με αποκλειστική αποστολή την κοινωνική διάλυση όπως ακριβώς την σχεδίασαν οι τεχνοκράτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την εργολαβία ανέλαβε με χαρά ο Γιάννης Στουρνάρας. Ο άνθρωπος που ανέκαθεν είχε (και έχει) σχέση με τους ανθρώπους του ευρωπαϊκού οικονομικού καταστημένου. Η παρουσία του ήταν μια καλή αφορμή για να αμφισβητηθεί η αποδεκτή σχεδόν από όλο το πολιτικό φάσμα, καπιταλιστική ωρίμανση της ελληνικής κοινωνίας. 

Ο «Μέγας Σουλτάνος» της Ελληνικής Οικονομίας έχει ήδη σχεδιάσει- και επιχειρεί να επιβάλλει με κάθε τρόπο- κάποια ενδιάμεσα στάδια, άγνωστα προς το παρόν για τους έλληνες πολίτες αλλά και για τους πολιτικούς παράγοντες,  στην παραγωγική διαδικασία με κυρίαρχο σύνθημα την «δημοσιονομική προσαρμογή».
 

Η διαδικασία του δήθεν κοινωνικού προγραμματισμού έχει πλήρως εκπέσει και ουδείς φαίνεται διατεθειμένος να ασχοληθεί με την βαθιά κρίση σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα.
 

Δυστυχώς έχουμε- σε πολιτικό επίπεδο- καταλήξει σε μια παράδοξη και ανεξήγητη διαπίστωση. Το πολιτικό σύστημα χωρίς να το καταλάβει υιοθέτησε την απλουστευτική και αταξική διχοτομία: Κατεστημένο ή λαός!
 

Εν πολλοίς το πολιτικό σύστημα έγινε κινούμενη άμμος και κανένας δεν είναι πλέον σε θέση να προσδιορίσει ποιο θα είναι το μέλλον των κομμάτων, των πολιτικών ακόμα και του Τύπου ο οποίος ουσιαστικά σηματοδοτεί την ελευθερία και είναι αναμφισβήτητα θεμέλιο της Δημοκρατίας.
 

Όλα αυτά είναι αποτελέσματα των πολιτικών τις οποίες εφαρμόζει ο «εστέτ» της οικονομίας  «σουλτάνος» Γιάννης Στουρνάρας με την βοήθεια των χαρτογιακάδων Γενίτσαρων που έχει στο πλευρό του.
 

Αυτός ο νέος στρατός στελεχών που κυριαρχείται από αριθμό- λαγνεία παράλληλα με την ισχυρή οσφυοκαμψία από την οποία πάσχει, μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε καταστροφικές συνέπειες. Γιατί ναι μεν πρέπει(;) να γίνουν πράξη κάποιες επιταγές των αφεντικών του Δ.Ν.Τ και της Ε.Ε αλλά δεν είναι δυνατόν να παραχωρήσουμε την εθνική μας κυριαρχία αλλά κυρίως να πετάξουμε στα σκουπίδια την αξιοπρέπεια μας,. Εάν θέλει να το κάνει ο κ. Στουρνάρας και οι γενίτσαροι συνεργάτες του ας το κάνει. Όλοι αυτοί μπορούν να εξευτελιστούν ανέτως γιατί κανένας δεν ενδιαφέρεται για το παρόν και το μέλλον τους.
 

Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει περισσότερα μέτρα. Δεν αντέχει περισσότερη απαξίωση. Και να είναι σίγουρος ο «Σουλτάν Στουρνεϊμάν Γιαν» ότι θα αντιδράσει…
 

Με εκτίμηση

Ο Θείος

newpost
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .