>

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

"Έκανα περιοδεία για να πληρώσω την εφορία"

 Για την επιτυχία της εκπομπής "Στην υγειά μας", τις οικονομικές δυσκολίες και το ρόλο που παίζει στη ζωή του η κοινή γνώμη μίλησε σε συνέντευξη του ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι πλέον αδιαφορεί εντελώς για το τι θα πει ο κόσμος.
Σχετικά με το εάν έχει βαρεθεί να απολογείται για το μπάτζετ της εκπομπής "Στην υγειά μας" απαντά:"Δεν βαρέθηκα, γιατί αυτή η μόδα ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Φυσικά, δεν πείθομαι ότι κάποιος ενδιαφέρεται ξαφνικά για το δημόσιο χρήμα. Δεν γίνεται καμία κατάχρηση του δημοσίου χρήματος.
Ακόμη και πριν μου κόψουν κάποια χρήματα, δεν ήταν ούτε το ένα τρίτο απ’ ότι θα έπαιρνα στην ιδιωτική τηλεόραση. Αλλά και η παραγωγή, που από την αρχή ήταν αρκετά "μαζεμένη", τώρα είναι στα όρια".
"Η μακροβιότητα και η επιτυχία του «Στην υγειά μας» ενοχλεί κάποιους. Δεν νομίζω ότι τους ενοχλώ εγώ και φυσικά, το κρατικό κανάλι πάντα βάλλεται πανταχόθεν. Πάντως, όλα αυτά τα λένε άνθρωποι που έχουν τους λόγους τους. Φτάνει επιτέλους η σεμνότητα, η εκπομπή είναι αρχειακό υλικό για το μέλλον, δεν είναι μια εκπομπούλα", δήλωσε στη "Real Life", αναφερόμενος στους λόγους που πιστεύει ότι έχει γίνει στόχος.
Τέλος ρωτήθηκε και για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Ανδρέας Μπάρκουλης και για το εάν η δουλειά του ηθοποιού δημιουργεί τόσο μεγάλη έπαρση που δεν δίνει περιθώριο να σκεφτεί κάποις τα γεράματα. "Δεν είναι θέμα έπαρσης, είναι θέμα προσωπικής στάσης και φιλοσοφίας. Εγώ είμαι έτσι, όσα χρήματα και να βγάλω δεν έχω χρήματα, άρα κάποια στιγμή μπορεί να γίνω κι εγώ έτσι. Δεν θα συμβεί γιατί εγώ τρελάθηκα κι αρχίζω και ξοδεύω, αλλά γιατί μ’ενδιαφέρουν άλλα πράγματα.
Για παράδειγμα, ο λογιστής μου μου λέει "έλεος, ασχολήσου και λιγάκι με τους λογαριασμούς", αλλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω, δεν καταλαβαίνω. Φέτος, πλήρωσα εφορία 160.000 ευρώ, δεν είχα τα λεφτά. Έκανα μια περιοδεία για να προσπαθήσω να τα βρω, ταλαιπωρήθηκα. Τον Ανδρέα τον Μπάρκουλη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ένα "γεια" έχουμε πει, αλλά πιστεύω ότι ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν τους ενδιέφεραν ποτέ τα χρήματα", δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
.radar.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .