>

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Mονολογεί ο φονιάς της Φθιώτιδας: «Μπήκε μέσα μου ο διάβολος και έσφαξα τη γιαγιά μου»

 Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 18χρονος από τη στιγμή του φονικού και μετά δείχνει να βρίσκεται στο δικό του κόσμο. Όταν είναι ήρεμος μονολογεί λέγοντας ασυναρτησίες, ενώ κάποιες στιγμές έλεγε πως ο διάβολος μπήκε μέσα του. «Βοηθήστε με να τον βγάλω από μέσα μου» φέρεται να είπε σε αστυνομικούς και γιατρούς που ήταν πάνω από το κεφάλι του.
Μάλιστα χθες βράδυ τη στιγμή που τον έβαλαν στο χειρουργείο για κάποια μικροεπέμβαση, τον έπιασε νέα κρίση αμόκ και όσοι ήταν παρόντες κυριολεκτικά τρόμαξαν μέχρι να καταφέρουν να τον ηρεμήσουν.
Οι πληροφορίες λένε ότι σήμερα θα βγει από το νοσοκομείο, μετά και την αξονική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί και θα οδηγηθεί στο αστυνομικό μέγαρο.
Στο Μώλο επικρατεί ένας βουβός θρήνος, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη το διπλό φονικό κυριολεκτικά συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.
Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την ηρωίδα γιαγιά, που μεγάλωσε μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες αυτό το παιδί, που έμελλε να είναι ο δολοφόνος της.
Ο άτυχος γείτονας που έπεσε νεκρός, από το μαχαίρι του 18χρονου, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, ήταν ο καλύτερος και πιο ήσυχος άνθρωπος στο χωριό, όπως και η γυναίκα του.
Για τον 18χρονο οι κάτοικοι στο Μώλο δε θέλουν να μιλήσουν. Αυτό όμως που αφήνουν να εννοηθεί από τις λίγες κουβέντες που λένε είναι ότι κάποιοι άλλοι φταίνε που ο νέος έφτασε σε αυτό το σημείο.
Τμημα ειδήσεων defencenet.gr


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .