>

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Mου κάνανε μάγια δεν έφταιγα ....

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης τα απέδωσε όχι στις δικές του επιλογές αλλά σε...μεταφυσικές δυνάμεις καθώς όπως επισημαίνουν συνεργάτες τού πρώην μετόχου της Proton Bank , ο ίδιος πίστευε , ότι στενός του συνεργάτης του είχε κάνει...μάγια!
Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ από το «Βήμα της Κυριακής» τους τελευταίους μήνες φερόταν να είχε έλθει σε πλήρη ρήξη με τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον οποίο μάλιστα στο παρελθόν τον εμπιστευόταν «τυφλά».
Την ίδια ώρα έρχονται στην δημοσιότητα οι παρασκηνιακές επιλογές του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Σύμφωνα πάντα με το Βήμα της Κυριακής είχε σειρά συναντήσεων με πολιτικούς από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και το ΠΑΣΟΚ, εκπροσώπους της εκκλησίας και υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να «προσεγγίσει δικαστές που χειρίζονται την υπόθεσή του και να έχει ευνοϊκή κατάληξη το θέμα του».
Παράλληλα, φέρεται να είχε σχέση -τις περισσότερες φορές με οικονομικά ανταλλάγματα- με πρώην και νυν στελέχη του ΣΔΟΕ, της ΕΛ.ΑΣ και της ΕΥΠ, έτσι ώστε να έχει άμεση πληροφόρηση για θέματα που μπορεί να τον αφορούν ή για άλλες απόρρητες έρευνες.
Πίστευε ότι με αυτό τον τρόπο και τις υψηλές διασυνδέσεις του θα μπορούσε να ασκήσει πίεση σε δικαστικούς λειτουργούς για να μην προφυλακιστεί. 
 .iefimerida.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .