>

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

Tα οδοιπορικά όπως τα γνώριζαν οι στρατιωτικοί μέχρι τώρα τελείωσαν οριστικά!

 “Προσπαθούμε να διορθώσουμε ότι μπορούμε από τις αδικίες και πρώτα απ΄ όλα το θέμα των οδοιπορικών σ΄ ότι έχει να κάνει με τους εν ενεργεία και το θέμα της διπλής περικοπής στους απόστρατους”. Αυτό υποστηρίζει κορυφαία στρατιωτική πηγή του ΥΕΘΑ, χωρίς όμως και να μπορεί να πει από που θα βρεθούν τα χρήματα για να έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει τα οδοιπορικά όπως τα γνώριζαν οι στρατιωτικοί μέχρι τώρα τελείωσαν οριστικά, “αλλά προσπαθούμε να εντάξουμε ένα ποσό στον μισθό του προσωπικού, όπως γίνεται με τους αστυνομικούς”. 

Το σχέδιο λοιπόν υπάρχει ,αλλά με την προϋπόθεση ότι θα εγκριθεί το κονδύλι από το υπουργείο Οικονομικών. Και αυτό μοιάζει μάλλον ακατόρθωτο προς το παρόν. Από το ΥΕΘΑ ως συνήθως λένε ότι “γίνεται προσπάθεια”, αλλά όσες προσπάθειες κι αν έχουν γίνει μέχρι στιγμής αποτέλεσμα δεν είχαν.

Τώρα όμως τουλάχιστον η στρατιωτική ηγεσία έχει εισπράξει ότι τα όρια του προσωπικού ξεπεράστηκαν κατά πολύ και το σχοινί μπορει να σπάσει. Το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι μήπως αυτό ακριβώς επιθυμούν κάποιοι. Να διαλύσουν τις ΕΔ. 

 http://www.onalert.gr/stories/odoiporika-stratiotikoi-elegtiko-kopsimo-misthoi
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .