>

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Άξιον και Δίκαιον Κώστας Ζουράρις...Κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου

 Άξιον και Δίκαιον
Κώστας Γ. Ζουράρις,
έργο και βίος (1940-1990)

Όλη η φιλοσοφία και η διαλεκτική του Κ. Ζουράρι ανθολογημένα, σε ένα τόμο, μαζί με τον βίο του από το 1940 μέχρι το 1990
Άξιον και Δίκαιον
Κώστας Γ. Ζουράρις, έργο και βίος (1940-1990)
Α’ τόμος

Συγγραφέας: Γεώργιος Ε. Καλεάδης

Εκδόσεις ΞΥΡΑΦΙ, 2013 - Καβάλα

ISBN 978-618-80399-0-2
Σελ.: 594 - Διάσταση 21x14εκ. (μαλακό εξώφυλλο)

Τιμή: 20,00 € (Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.A. 6,5%)


Κυκλοφορεί 1 Φεβρουαρίου 2013

«Άξιον και Δίκαιον», είναι ο τίτλος του βιβλίου που αναφέρεται στο έργο και στον βίο του Κώστα Ζουράρι, το οποίο κυκλοφορεί την 1η Φεβρουαρίου σε όλη την Ελλάδα. Στο βιβλίο αυτό, η σκέψη ενός φιλοσόφου συμβαδίζει με τη δράση του μέσα στη ζωή, πράγμα που δεν συμβαίνει όμως συχνά παγκοσμίως. Μέσα από το έργο του Κώστα Ζουράρι, στο βιβλίο αυτό αναλύεται, το πώς και το γιατί ο καθηγητής, ο φιλόσοφος, ο διανοούμενος, ο Κώστας Ζουράρις, κατατάσσεται ως ένας από τους σκυταλοδρόμους στην ομάδα, η οποία διαχρονικά, -με πρώτο τον Όμηρο-, διαμόρφωσε και μεταφέρει την ταυτότητα του Ελληνικού πολιτισμού, καθώς και τον τρόπο σκέψης και δράσης της δικής μας Ανατολής.
Ο Κώστας Ζουράρις, υποστηρίζει ο συγγραφέας του έργου και προσωπικός φίλος του φιλοσόφου, Γιώργος Καλεάδης, έχει εντοπίσει ένα χρόνιο κενό στην ελληνική παιδεία και γραμματεία, το οποίο, ελάχιστοι διανοούμενοι, έως τότε, προσπάθησαν να το καλύψουν. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι ταγμένο όλο το φιλοσοφικό έργο του και η ανάλωση της προσπάθειάς του, εντός αυτού. Η προσφορά του στις επόμενες γενιές Ελλήνων αποτελεί μια ανεκτίμητη παρακαταθήκη.


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .