>

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

Τζένη Μπαλατσινού: Έπαιρνα μισθό 6.000 και όχι 25.000 από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη

 H Τζένη Μπαλατσινού, πρώην ιδιοκτήτρια της εταιρίας Beautyworks που πουλήθηκε στην Alapis του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη το 2009 έναντι 1,5 εκατομυρίου ευρώ με την συμφωνία ότι η ίδια θα παραμείνει στην θέση της γενικής διευθύντριας, διαψεύδει ότι ο μηνιαίος μισθός της ήταν 25.000 ευρώ όπως γράφτηκε . Παραδέχεται όμως ότι της  προσφέρθηκε και ανέλαβε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της εταιρείας με μηνιαίο μισθό 6.000 ευρώ. Δηλώνει ότι δεν είχα ούτε συμμετοχή στο μετοχικό σχήμα ή στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ούτε κάποια εμπλοκή στις επιχειρηματικές και οικονομικές  κινήσεις της εταιρείας ή των μετόχων της ούτε καν λόγο για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών της”.
Η είδηση διέρρευσε μετά την κατάθεση του συνεργάτη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, επιχειρηματία Κωνσταντίνου Μπαλλή το πρωί της περασμένης Παρασκευής όταν εμφανίστηκε αυτοβούλως στην δεύτερη τακτική ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη. Σύμφωνα με τον κ. Μπαλλή η Τζένη Μπαλατσινού είχε συμφωνήσει με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ότι μετά την πώληση της εταιρίας της η ίδια θα εξακολουθούσε να διαχειρίζεται την εταιρία ως γενική διευθύντρια κάνοντας τις επαφές με τους πελάτες, τους προμηθευτές, το προσωπικό κτλ με μηνιαιο μισθό ύψους 25.000 ευρώ.
H ανακοίνωση/διάψευση της Τζένης Μπαλατσινού
«Τις τελευταίες ημέρες έχει δρομολογηθεί εκστρατεία κατασυκοφάντησης και σπίλωσης του ονόματός μου, κυρίως μέσω του διαδικτύου, εμφανίζοντάς με ως δήθεν εμπλεκόμενη στην υπόθεση Λαυρεντιάδη και, λίγες ημέρες αργότερα, ως δήθεν αμειβόμενη με αστρονομικούς μισθούς.
Η μόνη αλήθεια είναι ότι το 2009 επώλησα στον όμιλο ALAPIS την επιχείρηση εμπορίας καλλυντικών με τον διακριτικό τίτλο BEAUTYWORKS, την οποία είχα δημιουργήσει και λειτουργούσα με επιτυχία επί δεκαετία.  Χάριν της σχετικής εμπειρίας μου και των επιχειρηματικών επαφών μου με τους προμηθευτές οίκους του εξωτερικού, μετά την πώληση μού προσφέρθηκε και ανέλαβα τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της εταιρείας με μηνιαίο μισθό 6.000 € (και -δυστυχώς για εμένα!- όχι 25.000 €, όπως φημολογήθηκε).  Πέραν της καθημερινής εποπτείας της εμπορικής δραστηριότητας της BEAUTYWORKS δεν είχα ούτε συμμετοχή στο μετοχικό σχήμα ή στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ούτε κάποια εμπλοκή στις επιχειρηματικές και οικονομικές  κινήσεις της εταιρείας ή των μετόχων της ούτε καν λόγο για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών της. Αλλά ούτε και δικαίωμα υπογραφής.
Ως εκ τούτου, προειδοποιώ όποιον επιχειρήσει να με συνδέσει, για σκανδαλοθηρικούς ή άλλους ιδιοτελείς σκοπούς, με την υπόθεση Λαυρεντιάδη ή να διαδώσει ψευδείς φήμες για δήθεν αστρονομικές αμοιβές ή ό,τι άλλο τυχόν εφεύρει, ότι θα λάβω άμεσα κάθε νόμιμο μέτρο για την προστασία της υπόληψης και της προσωπικότητάς μου, την ανόρθωση κάθε ζημίας μου και την παραδειγματική τιμωρία του».
bankwars.

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .