>

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Ο Παπακωνσταντίνου λέει τώρα ότι ξέχασε ποιος αλλοίωσε τη λίστα Λαγκάρντ

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δηλώνει τώρα άγνοια για το πρόσωπο, που αλλοίωσε τη "λίστα Λαγκάρντ". Σημειώνει, δε, πως έχει "κάποιες σκέψεις" σχετικά με το ποιο μπορεί να είναι αυτό, αλλά, όπως τονίζει, δεν μπορεί ακόμη να αποδείξει τίποτε. Τελικά, κάποιος τον ηρέμησε για να μην "κελαηδήσει" ή μας δουλεύει όλους, όλη αυτή την εποχή της "λίστας Λαγκάρντ";

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Matrix24, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, δεν χρεώνει κάτι μεμπτό στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας πως «δεν μπορεί να έχει ευθύνες αυτός που έδωσε εντολή να γίνει έρευνα και να μην υπάρχουν ευθύνες σε όσους έπρεπε να συνεχίσουν την έρευνα και δεν το έκαναν» ενώ εμφανίζεται να μην γνωρίζει επακριβώς για τις τεχνικές δυνατότητες, που υπάρχουν, ως προς την απόδειξη της παρέμβασης στη λίστα. Αντίστοιχο «έλλειμμα γνώσης» στη διαδικασία επεξεργασίας ηλεκτρονικών στοιχείων, φέρεται να «πιστώνει» και στον Ιωάννη Διώτη.

«Εγώ που έφερα τη λίστα, εγώ που άλλαξα τη νομοθεσία και έκανα κακούργημα τη φοροδιαφυγή πάνω από 150.000 ευρώ, εγώ που έκανα το θεσμό του οικονομικού εισαγγελέα, εγώ που έδωσα εντολή να γίνει μια πρώτη έρευνα από τον Καπελέρη…, εγώ που παρέδωσα στον Διώτη το στικάκι για να κάνει έρευνα, εγώ που τα έκανα όλα αυτά, να κατηγορούμαι ότι έβγαλα από τη λίστα τις ξαδέλφες μου, με τις οποίες δεν έχω και ιδιαίτερες σχέσεις, να κατηγορούμαι ότι είμαι “ένοχος και μοιραίος άνθρωπος” και μάλιστα από ανθρώπους που ξέρουν ότι δεν έχω χρήματα, ότι μένω στο νοίκι, ότι τώρα είμαι χωρίς δουλειά;» διερωτάται ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Δηλώνει πως γνωρίζει πώς λειτουργεί η... «κρεατομηχανή», προκειμένου να διαφυλαχθεί ένα υπέρτερο συμφέρον, όπως η κυβερνητική συνοχή. «Δεν θέλω να πέσει η κυβέρνηση» λέει, αλλά σημειώνει πως δεν γίνεται να φορτωθούν όλα στον ίδιο. «Δεν μπορώ να την πληρώσω εγώ» τονίζει.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, ο Γ. Παπακωνσταντίνου «αντιλαμβάνεται το ενδεχόμενο να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, είτε σε ειδικό είτε σε ποινικό δικαστήριο, αλλά δεν αποκλείει την περίπτωση, ενώ δεδομένο θεωρείται ότι, εδώ που έφθασαν τα πράγματα, θα αναγκαστεί να πει σε ποιον συνεργάτη του έδωσε το CD για να το μεταγράψει σε "στικάκι". Φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να συνεχίζει να αρνείται να αποκαλύψει το όνομά του, όταν μάλιστα το πρόσωπο, στο οποίο εμπιστεύθηκε το CD, δεν φταίει σε τίποτε και δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να εκτελέσει την εντολή, που του έδωσε ο ίδιος».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .