>

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Ξάνθη: Έδιωξαν τη μητέρα ενός εκ των δραστών του διπλού φονικού


Στις Σέρρες διέφυγε και βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου η μητέρα ενός από τους τρεις δράστες της άγριας δολοφονίας των δυο ηλικιωμένων γυναικών στα Κομνηνά της Ξάνθης. 

Η μητέρα με τον σύντροφό της εξαναγκάστηκε σε φυγή, αφότου ομάδα πενήντα περίπου κατοίκων του χωριού, την Παρασκευή το βράδυ συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της και ζητούσαν επιτακτικά να εγκαταλείψουν το χωριό.

Οι κάτοικοι του μικρού χωριού στα ορεινά της Ξάνθης, συγκλονισμένοι από την άγρια δολοφονία των δυο φιλήσυχων γυναικών, έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι. Ορισμένοι εξ αυτών φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά της μητέρας του ενός εκ των συλληφθέντων και του συντρόφου της, ενώ χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας αποτράπηκαν τα επεισόδια.

Ο αδελφός των δυο γυναικών που δολοφονήθηκαν, Θανάσης Κορκοτίδης που ζει στη Δημοτική Κοινότητα Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ για τη δολοφονία δηλώνει σοκαρισμένος από την αγριότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι δυο άντρες τις αδελφές του: «Όλα έγιναν για τα χρήματα», τονίζει, «δεν υπήρχε κανένα άλλο κίνητρο. Οι αδελφές μου δεν πείραξαν ποτέ κανέναν. Δεν υπήρχε λόγος να τις σκοτώσουν μπορούσαν να ζητούσαν χίλια ευρώ και να είναι σίγουροι πως θα τους τα έδιναν. Η μια αδελφή μου ήταν σχεδόν κατάκοιτη και της έσπασαν το σαγόνι αυτό είναι πολύ σκληρό» Ο κ. Κορκοτίδης υποστηρίζει μάλιστα ότι ο ένας εκ των δυο δολοφόνων εισήλθε στο σπίτι κανονικά από την πόρτα και η αδελφή του άνοιξε καθώς ήταν γι’ αυτήν γνώριμο πρόσωπο. Όπως γνώριμα πρόσωπα ήταν και η μητέρα του ενός εξ αυτών.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί αυτό το μίσος. Ήταν δυο ηλικιωμένες και ανήμπορες γυναίκες που βοηθούσαν όλο τον κόσμο», κατέληξε ο κ. Κορκοτίδης.


Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου
.zougla.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .