>

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Γιούρκας Σεϊταρίδης..Το κύπελλο είναι το μόνο που μας έχει μείνει

Για την ήττα από τον Λεβαδειακό, τα λάθη του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αλλά και για τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Παναθηναϊκού μίλησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.
«Τα αίτια είναι πολλά. Έχουν να κάνουν και με αγωνιστικούς αλλά και εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Έξω από το γήπεδο δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, όμως μέσα σε αυτό θα πρέπει να τα δίνουμε όλα.  Σε γενικές γραμμές παίξαμε αρκετά καλά, κάναμε φάσεις όμως τα λάθη γίνονται. Δεν πρέπει να σταυρώσουμε τον Μπουμσόνγκ. Η ομάδα δυστυχώς έχει μια παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Ο κόσμος έχει δίκιο που είναι απογοητευμένος. Ότι προβλήματα και να υπάρχουν ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Παλιά οι ομάδες από την φισούνα έβλεπαν το σήμα και ήξεραν ότι θα χάσουν. Πλέον δεν υπάρχει σεβασμός στον Παναθηναϊκό και αυτό πρέπει να αλλάξει. Δεν έχει σημασία ποιος έκανε το λάθος. Πρέπει να βοηθήσουμε και να προστατέψουμε τον Μπουμσόνγκ και να συνεχίσουμε». 
Για τις αποδοκιμασίες: «Καταλαβαίνω τον κόσμο. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι αποδοκιμασίες. Είναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις του κόσμου. Γενικά ο κόσμος θα πρέπει να βοηθάει όλους τους ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να το κάνει για όλη την ομάδα». 
Αν μπορεί να αλλάξει κάτι: «Δεν μπορώ να το πω εγώ αυτό, είναι μέλημα του προπονητή. Η ομάδα έχει ποιότητα. Πιστεύω θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να μην κουράζουμε την μπάλα και θα κερδίζουμε πιο εύκολα τα ματς». 
Για το ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά: «Το κύπελλο είναι το μόνο που μας έχει μείνει και αν θέλουμε να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο και σε εμάς τότε μπορούμε μέσω του κυπέλλου».

Πηγή: pamesports.gr


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .