>

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ«Αμοιβαία και μεγάλη η ανάγκη μας για επαφή και για ανταλλαγή σκέψεων και ελπίδων με τους συμπατριώτες μετανάστες»

          Πρωτοχρονιά με τους Εβρίτες μετανάστες του Βελγίου έκανε φέτος ο Κυριάκος Γεροντόπουλος. Στη συνεστίαση των Θρακών για την νέα χρονιά στις Βρυξέλλες, χίλιοι περίπου Θρακιώτες, το πιο δυναμικό ζωντανό κομμάτι του απόδημου Ελληνισμού, βρέθηκαν μαζί για να υποδεχθούν με αισιοδοξία και αγάπη για την πατρίδα τους, το νέο έτος.
Οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν παραδοσιακούς Θρακιώτικους χορούς από τα παιδιά (2ης, 3ης και 4ης γενιάς) του Χορευτικού Συγκροτήματος του συλλόγου των Θρακών Βελγίου, τα οποία με την σωστή διαπαιδαγώγηση των γονιών τους δεν ξεχνούν τις ρίζες τους. Αντίθετα τις τιμάνε και με το παραπάνω.
Στον χαιρετισμό του ο κ.Γεροντόπουλος τόνισε «Αμοιβαία και μεγάλη η ανάγκη μας για επαφή και για ανταλλαγή σκέψεων και ελπίδων με τους συμπατριώτες μετανάστες. Τις θερμότερες ευχές μου σε όλους για ένα δημιουργικό, καλό 2013 και πολλά συγχαρητήρια για την ενότητα και την εργατικότητα σας φίλοι μετανάστες. Είστε παράδειγμα για όλους».
          Εκτός από την κοπή Βασιλόπιτας ο κ.Γεροντόπουλος συναντήθηκε με φίλους, στελέχη και μέλη της Ελληνικής παροικίας και της ΝΟΔΕ Ν.Δ Βελγίου.

Κοπή Βασιλόπιτας της Ελληνικής παροικίας από τον Πρόεδρο της Ν.Δ ΝΟΔΕ Βελγίου κ. Γιάννη Σαμπατάκο.
Με τον Μητροπολίτη Κάτω Χωρών κ. Παντελεήμων και τον κ. Δημήτρη Αργυρόπουλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών.thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .