>

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Παναγιωτόπουλος:Θα παραμείνει θωρακισμένη η χώρα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  Πάνος Παναγιωτόπουλος εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση του ΚΥΣΕΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους. Η χρονιά αυτή να είναι χρονιά της αισιοδοξίας, να μπορέσουμε να χαμογελάσουμε λίγο, το χρειαζόμαστε όλοι και να δούμε τις πρώτες αχτίδες φωτός.
Είχαμε την πρώτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για θέματα αρμοδιότητος του για την καινούρια χρονιά. Το θέμα είναι γνωστό. Ελήφθησαν οι σχετικές αποφάσεις για να προχωρήσουμε. Είναι δεδομένη η απόφαση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, η χώρα από πλευράς εθνικής ασφάλειας, άμυνας, να παραμείνει πλήρως θωρακισμένη. Και λαμβάνονται όλες οι σχετικές μέριμνες και φροντίδες.
Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Πρωθυπουργό και θέματα που αφορούν γενικότερα τις Ένοπλες Δυνάμεις. Το ενδιαφέρον του κ. Αντώνη Σαμαρά είναι διαχρονικό για τους άντρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το μήνυμα που μας ζήτησε να μεταφέρουμε είναι μήνυμα επαίνου, δημοσίου επαίνου για το έργο που επιτελείται στις Ένοπλες Δυνάμεις από όλους και όλες που υπηρετούν εκεί. Ένα έργο που δείχνει αφοσίωση στην αποστολή, που αναθέτει στις Ένοπλες Δυνάμεις το Σύνταγμα, ο λαός μας και η πατρίδα μας. Να είστε καλά, χρόνια πολλά».' 
 enikos.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .