>

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ Σιιτικές πολιτοφυλακές από Λίβανο και Ιράκ εν δράσει στην Συρία - Συγκλονιστικό βίντεο

 Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από την εμφύλια σφαγή της Συρίας, για πρώτη φορά δείχνει σιίτες πολεμιστές να μάχονται κατά των ισλαμιστών σουνιτών ανταρτών και των πάσης φύσεως μουσουλμάνων μισθοφόρων που πληρώνονται από τα αραβικά κράτη του Κόλπου.
Το βίντεο είναι πραγματικά συγκλονιστικό: Δείχνει καλά εκπαιδευμένους κια καλά εξοπλισμένους άνδρες, ακόμα και σε επίπεδο τακτικού εξοπλισμού. Φοράνε όλοι αλαιξίσφαιρα γιλέκα, αλλά και ατομικό εξοπλισμό κατάλληλο για οδομαχίες (επιγονατίδες, προστατευτικά αγκώνων κλπ).
Δείχνει ελεύθερους σκοπευτές από αυτούς που σπέρνουν τον θάνατο σε δεκάδες αντιπάλους καθημερινά, να καθονται σε καρέκλες γραφείων μέσα στα χαλάσματα, με ένα πακέτο τσιγάρα, κι ένα μπουκάλι νερό δίπλα τους και να θερίζουν σουνίτες με τυφέκια ελεύθερων σκοπευτών, Dragunov των 7,62 χλστ.
Βολές φορητών όλμων, βολές RPG-7, μαζικά πυρά με ΑΚ-47 σε ένα τοπίο καταστροφής αι μίσους.
Πρωταγωνιστές, όπως προαναφέραμε, σιίτες μέλη της Χεζμπολά του Λιβάνου και σιίτες Ιρακινοί που έχουν δημιουργήσει πολιτοφυλακές στήριξης του κθεστώτος Άσαντ.
Η παραγωγή του βίντεο έχει γίνει στο Ιράκ (τραγιωκή ειρωνεία για τις ΗΠΑ το γεγονός ότι το Ιράκ χώνεται όλο και πιο βαθιά στην αγκαλιά του Ιράν) και καταδεικνύει ότι αυτό που έχει ξεκινήσει εκεί θα κρατήσει χρόνια και θα κοστίσει άφθονο αίμα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .