>

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

Προσοχή! «Μαϊμού» προφυλακτικά κατακλύζουν την αγορά

Συναγερμό έχουν σημάνει οι βρετανικές αρχές για τα «μαϊμού» προφυλακτικά που εισάγονται από τρίτες χώρες και τα οποία κατακλύζουν την ευρωπαϊκή αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα έχουν κατασχεθεί τεράστιες ποσότητες σε αεροδρόμια, ενώ έλεγχοι έδειξαν ότι οι απομιμήσεις είναι σχεδόν πανομοιότυπες με τα πρωτότυπα αλλά τα «μαϊμού» προφυλακτικά σπάνε πολύ πιο εύκολα. Μάλιστα, τα αντιγράφουν τόσο πιστά ώστε μόνο ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά μπορούν να τα αναγνωρίσουν. Ναι, καλά διαβάσατε!

«Τα προϊόντα αυτά παράγονται στην Άπω Ανατολή. [Οι κατασκευαστές] μειώνουν το κόστος χρησιμοποιώντας φθηνότερες πρώτες ύλες» δήλωσε ο Ντάντι Λι-Φροστ, επικεφαλής των ελέγχων για λογαριασμό της βρετανικής Ρυθμιστικής Αρχής Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας.

Η Αρχή ανακοίνωσε ότι τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες έχουν κατασχεθεί «εκατομμύρια» προφυλακτικά, τα οποία πωλούνται σε συνοικιακά καταστήματα, ψιλικατζίδικα και ανοιχτές αγορές. Τον Αύγουστο κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου παρτίδες αξίας 1,5 εκατ. λιρών, ενώ ανάλογη υπόθεση είχε απασχολήσει το αεροδρόμιο του Γιόρκσαϊρ.

«Είναι σημαντικό να αγοράζει ο κόσμος προφυλακτικά από έμπιστα καταστήματα και φαρμακεία» είπε ο Λι-Φροστ.

Γι αυτό από εδώ και πέρα θα πρέπει να προσέχετε πόλύ περισσότερο τι αγοράζετε!
.star.

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .