>

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

Νέα τροπή στην υπόθεση των καταθέσεων της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου

Διαστάσεις στην υπόθεση των καταθέσεων της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου σε τράπεζα της Ελβετίας. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας ο οποίος διέψευδε ότι η Σταυρούλα Κουράκου που εμφανίζεται στη «λίστα Λαγκάρντ», είναι η σύζυγός του, αλλά επρόκειτο για συνωνυμία, τώρα το παραδέχεται, αλλά ισχυρίζεται, ότι τα χρήματα ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ στο λογαριασμό της προέρχονται από τον τέως σύζυγό της. Ο ίδιος όμως ο Θεόδωρος Ουσταμπασίδης, γνωστός έμπορος ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Αθήνα, μιλώντας στον ALPHA δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο ποσό.
Ο κ. Παπαντωνίου, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, στην πολυσέλιδη απάντησή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που ερευνά την περιουσιακή κατάσταση νυν και πρώην πολιτικών υποστηρίζει ότι τα χρήματα προέρχονται κυρίως από τον κ. Ουσταμπασίδη και οικονομικές πηγές της οικογένειας της κυρίας Κουράκου. Το ζευγάρι Ουσταμπασίδης - Κουράκου είχε ένα επεισοδιακό διαζύγιο στα μέσα της δεκαετίας του 1990, αποτέλεσμα της επιλογής της συζύγου να ζήσει με τον κ. Παπαντωνίου. Οπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, η ένταση ήταν πολύ μεγάλη και ο συμβιβασμός επώδυνος για την κυρία Κουράκου, καθώς η συμφωνία περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, ότι τα δύο ανήλικα παιδιά της θα ζούσαν με τον πατέρα, ο οποίος αποκτούσε και την επιμέλεια.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Αθανάσιος Νάκος επιβεβαιώνει, ότι τα «πόθεν έσχες» του Γιάννου Παπαντωνίου υπόκεινται σε έρευνα τόσο για το αληθές ή μη των δηλώσεών του, όσο και για την προέλευση των περιουσιακών του στοιχείων. 

imerisia.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .