>

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

"Βίαζα γιατί με απέρριπτε η γυναίκα μου"

 Ο 31χρονος δράκος των βορείων προαστίων Νικόλαος Κουρέας, ο οποίος την τελευταία τριετία είχε σκορπίσει τον τρόμο βιάζοντας και ληστεύοντας γυναίκες είναι πατέρας πέντε ανήλικων παιδιών, από ενάμιση μέχρι δέκα χρονών...
"Βίαζα γιατί με απέρριπτε η γυναίκα μου" είπε στην ομολογία του ο 31χρονος δράστης προσπαθώντας να αποδώσει τα όσα αποτρόπαια διέπραξε στην κακή σεξουαλική σχέση που είχε με τη σύζυγό του. 
Η είδηση της σύλληψής του, προκάλεσε σοκ και ανατριχίλα στους κατοίκους στο Κορωπί, όπου εργάζονταν, και στην Κερατέα, όπου διέμενε.
Ο 31χρονος δράστης συνελήφθη για βιασμούς και ληστείες σε βάρος γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, Ερυθραίας και Διονύσου την τελευταία τετραετία.
Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του, ενώ ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή, τετελεσμένου και σε απόπειρα, καθώς και της ληστείας κατά συρροή.
Μιλώντας με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής είπε χαρακτηριστικά: "Κάθε φορά που γνώριζα την ερωτική απόρριψη από τη σύζυγό μου ξεσπούσα κατ' αυτόν τον τρόπο".
Ο 31χρονος "δράκος" συνέχισε λέγοντας: "δεν είχα αισθανθεί την αγάπη στα παιδικά μου χρόνια"...
Αυτή είναι η αιτία, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, που ο δράστης αρχικά ζητούσε από τα θύματά του περιπτύξεις και επαφές συναισθηματικού χαρακτήρα.
Τα θύματα ανέφεραν ότι αρχικά ήταν "ευγενικός και καλός, ζητώντας μόνο αγκαλιές, φιλιά και χάδια, παρότι μας απειλούσε με μαχαίρι" και στη συνέχεια προέβαινε στις αποτρόπαιες πράξεις του.
.radar.
thrakisnews@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .