>

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου..Δημιουργία ξανά

Tην απόφασή του να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου του κόμματος "Δημιουργία Ξανά" ανακοίνωσε με μία λιτή ανακοίνωση ο Θάνος Τζήμερος. Από τις προσωπικές τους σελίδες στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιοποίησε την επιστολή παραίτησης προς το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

Στην επιστολή παραίτησης ο Θάνος Τζήμερος τονίζει οτι η χώρα βρίσκεται σε εσωτερική προεκλογική περίοδο και προκειμένου ο αγώνας να διεξαχθεί με ίσους όρους αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου. Θέση όμως που όπως διευκρινίζει θα διεκδικήσει ξανά.

Ολόκληρη η επιστολή του Θάνου Τζήμερου:


Αγαπητοί συνεργάτες, 

θεωρώ ότι ουσιαστικά έχουμε μπει σε εσωτερική προεκλογική περίοδο, και μολονότι δεν έχει αποφασισθεί η ακριβής ημερομηνία, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου, όπως είχα προαναγγείλει, ώστε ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί με ίσους όρους. Ταυτόχρονα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την ίδια θέση. Στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που πρεσβεύουμε, και ανεξάρτητα από την συμπεριφορά των άλλων υποψηφίων, δεσμεύομαι να μην εκφρασθώ δημοσίως αρνητικά, ούτε έμμεσα ούτε άμεσα, για κανέναν ανθυποψήφιό μου και πολύ περισσότερο για την ίδια τη "Δημιουργία". Η δέσμευση περιλαμβάνει κάθε δημόσιο βήμα, έντυπο ή ηλεκτρονικό. Ο Νίκος Νικολαΐδης, που αναλαμβάνει την προεδρία της Δημιουργίας, είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει το κόμμα σε ένα πολύ επιτυχημένο συνέδριο, από το οποίο θα βγούμε όλοι μας πιο ώριμοι και πιο δυνατοί. 

Σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Φιλικά
Θάνος Τζήμερος

logia-starata.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .