>

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Πειραιώς - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη

 Αύριο Πέμπτη στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά (Καραΐσκου 111) και πορεία.

Ισχυρός εκρηκτικός-εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη προ μισής ώρας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Η είσοδος καταστράφηκε και η έκρηξη προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό των γραφείων και σε ολόκληρο τον όροφο του κτιρίου. Σημειώστε ότι σε διαμέρισμα του ίδιου ορόφου υπάρχουν μόνιμα διαμένοντες κάτοικοι.
Οχήματα και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας επιχειρούν αυτή τη στιγμή στο σημείο και η φωτιά έχει κατασβεστεί. Είναι το δεύτερο γραφείο της Χρυσής Αυγής στην Αττική που καταστρέφεται το τελευταίο διάστημα, μετά τη βομβιστική επίθεση στην Τ.Ο. Ασπροπύργου.

Στελέχη του Κινήματος βρίσκονται στο σημείο για την καταγραφή των ζημιών, η πρόσβαση όμως στο χώρο των γραφείων είναι αδύνατη. Ας σημειωθεί ότι η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Πειραιώς βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και σε απόσταση αναπνοής από την Αστυνομική Διεύθυνση απέναντι από το δημοτικό θέατρο. Η τρομοκρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε σε ώρα αιχμής, σε ώρα λειτουργίας φροντιστηρίου με ανήλικους μαθητές και δεκάδων γραφείων στους ορόφους του κτιρίου.
Οι πρώτες εικόνες από την εμπρηστική επίθεση
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .