>

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

«ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ-ΑΟΖ»

  
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ-ΑΟΖ»

«Η ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΘΗΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝ’ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»

«Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΟΥΒΕΛΗ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΩΣ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ μιλώντας σήμερα (24/2/2013) στην προσυνεδριακή εκδήλωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θέμα «Πλουτοπαραγωγικές πηγές-ΑΟΖ» είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Στα μέσα Ιανουαρίου η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη διέρρευσε στον Τύπο ότι πρόκειται να καταθέσει στον ΟΗΕ συντεταγμένες για τον καθορισμό της ελληνικής ΑΟΖ.

Τελικά, κατέθεσε ρηματική διακοίνωση προσδιορίζοντας απλώς τα όρια της υφαλοκρηπίδας.

Πρόκειται για φθηνό πολιτικό πυροτέχνημα, αφού χωρίς χάρτη, ΑΟΖ δεν ανακηρύσσεται.

Αυτό που έκανε η συγκυβέρνηση είναι μια στημένη δουλειά εν’ όψει της επικείμενης επίσκεψης Σαμαρά στην Τουρκία και ένα προσάναμμα για συζητήσεις με την Άγκυρα για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Το «κόλπο» συμφωνήθηκε στο στημένο και δήθεν τυχαίο ραντεβού Σαμαρά-Ερτογάν, στον προθάλαμο του Σεΐχη του Κατάρ πριν λίγες μέρες.

Η ΑΟΖ είναι και αυτή κομμάτι της εξωτερικής μας πολιτικής. Με τους συγκεκριμένους χειρισμούς που κάνει η συγκυβέρνηση δείχνει πόσο επικίνδυνη είναι στους χειρισμούς των διεθνών ζητημάτων που απασχολούν τη χώρα μας.

Ο Σαμαράς ετοιμάζεται να πουλήσει τη Μακεδονία. Τώρα, ξεκίνησε να πουλάει και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας με «εφόδια» τα Μνημόνια, το ΤΑΙΠΕΔ, το αγγλικό δίκαιο, και το δικαστήριο του Λουξεμβούργου».thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .