>

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

«Αποδέχομαι την πρόσκληση του προέδρου για την επανένταξή μου» Επιστρέφουν οι διαγραφέντες στο ΠΑΣΟΚ


Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, απέστειλε την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ.Ευ. Βενιζέλου, ζητώντας για ενταχθούν ξανά στην ΚΟ του ΠαΣοΚ οι βουλευτές Κ.ΣκανδαλίδηςΙ.Κουτσούκος, Μιχ. Κασσής και Αντζελα Γκερέκου. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Να σημειωθεί ότι οι τέσερις ανεξάρτητοι βουλευτές είχαν εγγραφεί κανονικά στις τοπικές τους οργανώσεις και πήραν ενεργό μέρος σε όλες τις προσυνεδριακές διαδικασίες του ΠαΣοΚ.  

Η βουλευτής Κέρκυρας Αντζελα Γκερέκου έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την επανένταξή της στην ΚΟ ΠαΣοΚ: 

«Αποδέχομαι την πρόσκληση του Προέδρου για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έχω εξάλλου δηλώσει ότι δεν έφυγα ποτέ από το Κίνημα. Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να συμβάλω στο διάλογο για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου που απλώνεται από το μεταρρυθμιστικό κέντρο έως την ανανεωτική, προοδευτική Αριστερά. Διάλογος ο οποίος πρέπει να διεξαχθεί απ’ όλους τους ενδιαφερόμενους μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς αστερίσκους και προκαταλήψεις. Αφετηρία γι’ αυτή την επίπονη όσο και αναγκαία διαδρομή μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.».
 tovima.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .