>

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

   
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

Ολοκληρώνεται απόψε (19.02.2013) το ταξίδι στην Αρμενία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Τομεάρχη Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Κύρια αποστολή του η εκπροσώπηση του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στην ομάδα παρατηρητών του ΟΑΣΕ , για τις αρμενικές Προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες Δευτέρα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ερεβάν, ο Τέρενς Κουίκ επισκέφθηκε το Μνημείο της Γενοκτονίας των Αρμενίων και κατέθεσε ένα γαρύφαλλο εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου.

Είχε επίσης στο Αρμενικό Κοινοβούλιο, μια ιδιαίτερα χρήσιμη συνάντηση με τον ελληνικής καταγωγής (από την Τραπεζούντα) Αντιπρόεδρο της Βουλής Έντουαρτ Σαρμαζάνοφ.

Συζητήθηκαν θέματα που επιβεβαίωσαν τις εξαιρετικές σχέσεις Ελλάδας - Αρμενίας.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισκέφθηκε επίσης την Ελληνική Πρεσβεία στο Ερεβάν, όπου ενημερώθηκε από τον Πρέσβη κ.Ιωάννη Τάγη, για πολιτικά, οικονομικά, εξωτερικής πολιτικής κλπ ζητήματα που αφορούν στην Αρμενία και την πορεία της προς την Ευρώπη, την οποία διακαώς επιθυμεί η Κυβέρνηση του Ερεβάν.

Αύριο ο Τέρενς Κουίκ θα φθάσει στη Αυστρία, όπου και θα ενσωματωθεί με τους συναδέλφους του της ομάδας ΟΑΣΕ του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η οποία θα μετάσχει των χειμερινών εργασιών του Οργανισμού, που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη Πέμπτη και Παρασκευή.
Το Σάββατο ο Κοινοβουλετικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα συμμετάσχει στις Προσυνεδριακές Εργασίες του Κινήματος που θα πραγματοποιηθούν στη Λαμία με θέμα την Ανάπτυξη.

Υπενθυμίζεται ότι η Φθιώτιδα είναι εκλογική περιφέρεια υπό τη βουλευτική του εποπτεία.thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .