>

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Ησουν γέρος, ήσουν χονδρός, ήσουν κοντός και ήσουν άσχημος

 «Ησουν γέρος, ήσουν χονδρός, ήσουν κοντός και ήσουν άσχημος. Ησουν φαλλοκράτης, ήσουν χυδαίος, ήσουν αναίσθητος και ήσουν αγενής. Ησουν εγωιστής, ήσουν βίαιος και δεν είχες καμία κουλτούρα. Και ήμουν τρελή για εσένα». Αυτό γράφει η Μαρσέλα Ιακούμπ, η γαλλίδα διανοούμενη στο καινούργιο βιβλίο της με τίτλο «Belle et Bête» («Η Ωραία και το Τέρας») για να διηγηθεί μια ιστορία ενός τρελού έρωτα που η ίδια έζησε από τον Ιανουάριο ως τον Αύγουστο του 2012.
 
Στο βιβλίο σκιαγραφεί με λεπτομέρειες το πάθος της, περιγράφει σκηνές σεξ, μιλάει για την «πιο δυνατή εμπειρία στη ζωή της». Μόνο που με το βιβλίο υπάρχει ένα ζήτημα: η Ιακούμπ ήταν ερωτευμένη με τον Ντομινίκ Στρος-Καν, τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ και υποψήφιο για την Προεδρία της Γαλλίας.
 
Αποσπάσματα του βιβλίου της Ιακούμπ προδημοσιεύτηκαν την Πέμπτη από τον Nouvel Observateur, προκαλώντας αίσθηση στη Γαλλία αλλά και την οργή του άμεσα ενδιαφερόμενου.
 
Ο Ντομινίκ Στρος Καν σε επιστολή του προς τα μέσα ενημέρωσης ανέφερε ότι η Μαρσέλα Ιακούμπ επιχειρεί να εμπορευματοποιήσει μια σχέση της και χαρακτήρισε την έκδοση του βιβλίου μια «προκλητική ενέργεια» κατά της προσωπικής του ζωής.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .