>

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Το φωτομοντάζ της πλάκας!!Έτσι δυναμώνουν την Χρυσή Αυγή και παει προς τα επάνω...

Όχι μόνο αναμεταδώσατε αβίαστα κι αλάδωτα Μια φωτοσοπιά του κώλου
αλλά την σχολιάσατε (my ass) κι από πάνω,
διά να μας δείξετε φυσικά πόόόόόόσο μεγάλη την έχετε!
Την «αντιρατσιστική ευαισθησία» ρε κουτά!   

... Τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, ομάδα τραμπούκων της Χρυσής Αυγής εισέβαλε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, και άρχισε με το έτσι θέλω να ελέγχουν τις συνοδούς ασθενών και τις αποκλειστικές νοσοκόμες τους, με στόχο να βρουν μετανάστριες που δεν θα είχαν τα σχετικά έγγραφα επάνω τους και να τις διώξουν. 

Οι φασίστες πέρασαν από τις κλινικές και τους θαλάμους των ασθενών και ρωτούσαν με ύφος ανακριτή κάθε αποκλειστική νοσοκόμα ή συνοδό ασθενή τι εθνικότητας είναι. Όταν διαπίστωναν ότι είναι αλλοδαπή, ζητούσαν με επιτακτικό τρόπο να τους προσκομίσει τα χαρτιά της. Όσες δεν τα είχαν επάνω τους ή δεν τα έδειξαν - τέσσερις τον αριθμό - οι θρασύδειλοι τραμπούκοι τις έδιωξαν από το νοσοκομείο....


Xρησιμοποιώντας ένα άθλιο φωτομοντάζ της εφημερίδας των Συντακτών, ο Alpha ξεπέρασε κάθε όριο παραπληροφόρησης, με στόχο να συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή. Ο άνδρας στο αριστερό μέρος της φωτογραφίας είναι προφανώς... φάντασμα, καθώς το χέρι του περνά μέσα από την πόρτα του νοσοκομείου. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν κάνουν περιπολίες, ούτε εκφοβίζουν. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν το άθλιο και διεφθαρμένο κράτους του μνημονίου, που έχει καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων.
thrakisnews@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ???
    http://greek-observatory.blogspot.com/2013/02/blog-post_7468.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .