>

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Πήρε αποζημίωση επειδή τραυματίστηκε την ώρα του σεξ,και καλά πέρασε στο ταξίδι και χρήματα πήρε!,

Όσο και αν δεν το πιστεύετε γίνονται και αυτά!!! Μια δημόσιος υπάλληλος από την Καμπέρα η οποία βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι τραυματίστηκε την ώρα που έκανε σεξ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, το οποίο μάλιστα της το πλήρωνε η υπηρεσία της.

Για την ακρίβεια, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με το φίλο της ένα φωτιστικό έπεσε πάνω της και γι αυτό το λόγο ζήτησε από τον εργοδότη της αποζημίωση για το ατύχημά της, υποστηρίζοντας ότι υπέστη σωματικά και ψυχολογικά τραύματα.
Αφού προσέφυγε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας, ο δικαστής Τζον Νίκολας, απεφάνθη ότι πρέπει να αποζημιωθεί και απέρριψε την έφεση που είχε υποβάλει η ασφαλιστική εταιρεία του δημοσίου Comcare εναντίον της χορήγησης αποζημίωσης. 

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η μοναδική απόφαση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Αυστραλίας, υπέρ υπαλλήλων που τραυματίζονται σε επαγγελματικά ταξίδια, έστω  και αν την ώρα του τραυματισμού τους δεν κάνουν κάτι σχετικό με την εργασία τους, αρκεί ο τραυματισμός τους να μην προήλθε από παράνομη πράξη ή να μην περιείχε δόλο.
Πάντως η δημόσια υπάλληλος και καλά πέρασε στο… ταξίδι και χρήματα πήρε! Αυτά είναι!  

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .