>

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Μητροπολίτης Διδ/χου Δαμασκηνός: '' Όλοι μας κοροϊδεύουν.... επιτελείται σαλαμοποίηση... Θα αναγκάζεται ο κόσμος να πηγαίνει στην Ανδριανούπολη''Η αλήθεια είναι ότι διαπιστώνω καθημερινά την συρρίκνωση η οποία γίνεται και η αποψίλωση της περιοχής από υπηρεσίες , και το νοσοκομείο δεν είναι οποιαδήποτε υπηρεσία,είναι η ίδια μας η ζωή , είναι η ζωή μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και γι αυτό ενδεχομένος και η αγανάκτηση και ο θυμός να είναι μερικός δικαιολογημένος,διότι πραγματικά λυπάμαι, οι άνθρωποί μας από το Ορμένιο από τα χωριά μας από το  Τρίγωνο , που μπορούν να μετακινηθούν ? Να πάνε στην Αλεξανδρούπολη ..«έχουν αντιληφθεί ότι η απόσταση Ορμένιο – Αλεξανδρούπολη είναι 190 χλμ., είναι όσο να πας από την Αθήνα στην Λαμία.!!!
 Σε ερώτηση του δημοσιογράφου ..αν ταυτού επισημάνατε , ότι δίπλα είναι το Νοσοκομείο Ανδριανουπόλεως και οι κάτοικοι της περιοχής θα στραφούν σε αυτήν την κατεύθυνση.
 Δαμασκηνός..Ε καλά τώρα όπως καταλαβαίνεται ήταν μια φράση για να δείξουμε το μέγεθος της αγανάκτησής και όχι ότι έτσι θα γίνει.
Δημοσ..Ελπίζουμε να μην βγείτε αληθινός!
Δαμασκηνός :Να το ευχόμαστε   και να προσευχόμεθα..
 Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου ανέφερε: «Εμείς που ζούμε εδώ πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο για την περιοχή μας, πρέπει να μάθουν το τι γίνεται εδώ πάνω στη Θράκη. Ούτε εγώ γνώριζα για την περιοχή πριν έρθω εδώ...»
Ακούστε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Διδ/χου κ.Δαμασκηνό. maximum

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .