>

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ενοικιάζουν... συντρόφους!

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου οι Κινέζοι γιορτάζουν την πρωτοχρονιά και όπως είναι φυσικό πολλές είναι οι κοπέλες που θα κάνουν ρεβεγιόν με τον αγαπημένο τους σε φίλους, γνωστούς ή συγγενείς.
Όμως αυτές που δεν έχουν δεσμό δέχονται έντονες πιέσεις να παντρευτούν και βρήκαν τη... λύση, που δεν είναι άλλη από την ενοικίαση ενός ψεύτικου συντρόφου!
Για περίπου 40 ευρώ την ημέρα, μία γυναίκα μπορεί να νοικιάσει έναν άνδρα σύντροφο, ο οποίος θα τη συνοδεύει στα οικογενειακά δείπνα και σε άλλες εκδηλώσεις.
Δεκάδες αγγελίες ενοικίασης συντρόφων καταχωρούνται καθημερινά σε κινεζικές εφημερίδες και ιστοσελίδες.
Ορισμένες περιλαμβάνουν ολόκληρο τιμοκατάλογο: το να συνοδεύσεις μια κοπέλα σε δείπνο στοιχίζει τρία ευρώ την ώρα, ενώ το φιλί στο μάγουλο κοστίζει 5 ευρώ.
Σε περίπτωση που ο ψεύτικος σύντροφος μείνει όλο το βράδυ στο οικογενειακό δείπνο, χρεώνει 70 ευρώ εάν κοιμηθεί σε δικό του κρεβάτι και 85 ευρώ εάν βγάλει τη βραδιά στον καναπέ.
Το σεξ, ωστόσο, αποκλείεται από τη λίστα. Σύμφωνα με μια σύμβουλο σε υπηρεσία ραντεβού στην Κίνα, η πίεση προς τους ελεύθερους να βρουν ταίρι, μεγαλώνουν την περίοδο του κινέζικου Νέου Έτους.
"Φανταστείτε μία σκηνή όπου κάποιοι άνθρωποι κάθονται σε ένα τραπέζι. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όλοι κάθονται σε ζευγάρια, ο αδελφός σου με τη νύφη σου, η αδελφή σου με το γαμπρό σου.
Εάν είσαι ο μόνος που έχεις μείνει ελεύθερος, μπορείς να νιώσεις την πίεση και την απογοήτευση".
Ο Λι Λε, πωλητής αγροτικών προϊόντων παραδέχεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που θα επιλέξει να γιορτάσει το Νέο Έτος μακριά από την οικογένειά του.
Αντί γι' αυτό προσφέρει τον εαυτό του προς ενοικίαση. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν το κάνει για τα χρήματα.
"Είναι συναρπαστικό. Μπορεί να βρω κάποιαν που να μοιράζεται τα ενδιαφέροντά μου και αυτό θα μας κάνει και τους δύο χαρούμενους" λέει.
Μέχρι στιγμής 30 γυναίκες έχουν επικοινωνήσει μαζί του!
Ο ίδιος δηλώνει ότι αυτό που θα ήθελε θα ήταν να βρει μέσα από αυτή τη διαδικασία μία γυναίκα για να παντρευτεί.
Δεν είναι όμως μόνο οι γυναίκες που πιέζονται από τους συγγενείς να βρουν σύντροφ και να παντρευτούν που ακολουθούν την απίστευτη τακτική  αφού και οι άνδρες επιλέγουν την ενοικίαση συντρόφων.
Πρόκειται, συνήθως, για ομοφυλόφιλους που επιθυμούν να το κρύψουν από τις οικογένειές τους.
.radar.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .