>

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Σε τεντωμένο σχοινί..Διαδικτυακή Ψηφοφορία της «Ζούγκλας»

Την έντονη απαισιοδοξία για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα εκφράζουν οι πολίτες μέσω της ψήφου τους στην Ανοικτή Διαδικτυακή Ψηφοφορία που διεξήχθη από την ηλεκτρονική εφημερίδα της «Ζούγκλας» από το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου έως και το πρωί της 8ης Φεβρουαρίου 2013. Το δείγμα αποτελείται από 1150 ψηφοφόρους, οι οποίοι έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία αυτή και ανήκουν αυτοβούλως στη βάση δεδομένων της zougla.gr.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των πολιτών ως προς την πρόθεση ψήφου έστω και με βραχεία κεφαλή από την Νέα Δημοκρατία ενώ η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να είναι τρίτο κόμμα για άλλη μία φορά με διψήφιο ποσοστό. Αντιθέτως η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την Παράσταση Νίκης όπως και ο Αντώνης Σαμαράς του Αλέξη Τσίπρα ως προς την καταλληλότητα να κυβερνήσει αν και πρωταθλητής σε αυτό το ερώτημα είναι για άλλη μία φορά ο...«Άλλος».

Περίπου μοιρασμένη είναι η κοινή γνώμη ως προς την στάση της Κυβέρνησης στο ζήτημα της επιστράτευσης των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ.

Αντιθέτως η πλειοψηφία των πολιτών συμφωνεί με την πρακτική της Αστυνομίας στην υπόθεση της Βίλα Αμαλία και Λέλα Καραγιάννη ενώ μεγάλο ποσοστό, το 41% των ψηφοφόρων θεωρεί πώς η συμπεριφορά της Αστυνομίας κατά τη σύλληψη και την μεταγωγή των τεσσάρων νεαρών μετά την ληστεία στο Βελβεντό ήταν η ενδεδειγμένη. Το 50% ωστόσο πιστεύει πως η στάση της Αστυνομίας στο θέμα αυτό ήταν από απαράδεκτη έως υπερβολική.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων σε αυτή την έρευνα θεωρεί πώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ακόμη έτοιμος να κυβερνήσει. Προφανώς οι παλινωδίες ,οι αστοχίες και κυρίως οι διαφορές και οι αντιθέσεις που καταγράφονται στην Κουμουνδούρου προκαλούν σύγχυση στους ψηφοφόρους που καταγράφουν την αίσθηση ανωριμότητας που προκαλούν με δηλώσεις τους στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το ζήτημα που χρήζει επισήμανσης είναι ότι μόλις το 23% των πολιτών πιστεύει πώς αν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Δείτε αναλυτικά τη δημοσκόπηση κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμοzougla.
kranosgr.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .