>

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Καμμένος: Αν δεν κλωτσήσει ο γάιδαρος δεν τον ξεφορτώνω

Nα στείλει το μήνυμα «της αντίστασης» κάλεσε το λαό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο οποίος, παράλληλα, εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης αλλά και των κομμάτων που τη στηρίζουν.
Μιλώντας σε προσυνεδριακή εκδήλωση του κόμματός του στη Λαμία ο κ. Καμμένος μεταξύ άλλων είπε πως «πρέπει να στείλουμε το μήνυμα της αντίστασης», σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η γιαγιά μου που ήταν από το Γαλαξίδι έλεγε ότι "αν δεν κλωτσήσει ο γάιδαρος δεν τον ξεφορτώνω". Είναι ώρα να κλωτσήσει ο γάιδαρος. Και γάιδαρος είναι ο ελληνικός λαός που πρέπει να ξεφορτωθεί αυτή τη στιγμή μια ξένη χούντα και μια συγκυβέρνηση που ακολουθεί πιστά τις εντολές της και που έχει οδηγήσει την ελληνική οικογένεια στην απόγνωση και έχει φέρει τις εισπρακτικές εταιρείες στα σπίτια των νοικοκυραίων».
Σχολιάζοντας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, την έκθεση του ΔΝΤ περί επίτευξης του στόχου κατά 50% μέχρι τώρα, είπε: «Δηλαδή ο στόχος της εξαθλίωσης της χώρας και των πολιτών, της παραγωγής και της ανάπτυξης έχει επιτευχθεί μόνο κατά 50%».
Παράλληλα, επιτέθηκε και στον υπουργό Οοικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τον οποίο κατηγόρησε για «εμπαιγμό του ελληνικού λαού» λέγοντας ότι «ο κ. Στουρνάρας ως πρόεδρος του ΙΟΒΕ το 2010 μάς έλεγε ότι πρέπει να ψηφίσουμε το μνημόνιο προκειμένου να μπούμε στην ανάπτυξη στο τέλος του 2012».
«Στην αναθεώρηση του μνημονίου μάς μιλάνε για το τέλος του 2014, με την ανεργία να ξεπερνά το 30%. Εγώ ρωτάω το 30% του ελληνικού λαού μέχρι το τέλος του 2014 πώς θα ζήσει κύριοι της κυβέρνησης και της τρόικας; Πώς θα ζήσουν τα παιδιά του ανέργου που δεν έχει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να θρέψει την οικογένειά του;», συνέχισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Πάνος Καμμένος αμφισβήτησε όμως και αυτές τις δεσμεύσεις, τονίζοντας πως «πάλι δεν λένε την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι θέλουν να πάμε έτσι μέχρι το 2040». Επανέφερε στο προσκήνιο τις δηλώσεις του κ. Μέργου τονίζοντας πως «αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είναι κάτι νέο. Το έχουν υπογράψει. Εχουν βάλει την προσωπική τους υπογραφή ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος» και μάλιστα εκτίμησε πως «είναι αυτό που λέει: ότι ο βασικός μισθός πρέπει να πέσει στα επίπεδα της Πορτογαλίας και πιο κάτω. Δηλαδή στα 400 ευρώ και καλύτερα, λέει, στα 350 ευρώ. Αυτός είναι ο σχεδιασμός της εξαθλίωσης».
Τέλος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  προέβλεψε πως «σε λίγο καιρό οι εισπρακτικές εταιρείες θα αναλάβουν να εισπράττουν φόρους και χαράτσια που δεν μπορεί κανείς να πληρώσει». 

.iefimerida.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .