>

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ Aποκαλύπτει στο CRASH που κυκλοφορεί

 Hi brothers and sisters!!!!
 Ελπίζω να σας άρεσε το CRASH που βγήκε στα περίπτερα…. Όσοι δεν το ξεφυλλίσατε ακόμη, σπεύστε γιατί έχω την βεβαιότητα ότι είναι πάρα πολύ «ψαγμένο» με θέματα που οδηγούν σε χρήσιμα συμπεράσματα και εκτιμήσεις για το πού βαδίζουμε και τι ρόλο παίζουν όσοι μας εκπροσωπούν ή διεκδικούν την ψήφο μας.

Στο CRASH που κυκλοφορεί θα διαβάσετε την πραγματικότητα για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ. Για όλες τις επαφές του με τους αξιωματούχους της Ουάσιγκτον και κυρίως θα αντιληφθείτε ποιοι του άνοιξαν τις «βαριές πόρτες» της αμερικανικής πρωτεύουσας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική που ακολουθεί είναι πολύ «μακριά» από την καταρρέουσα πολιτική Τσάβες (μετά και την υποτίμηση του νομίσματος της Βενεζουέλας) ανεξάρτητα αν ο κ. Λαφαζάνης, ο κ. Καραγιαννίδης και κάποιοι άλλοι, φωνάζουν ακόμα συνθήματα τύπου: «Έξω οι αμερικανοί φονιάδες των λαών», ή «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Αυτά λέγονται για να ηρεμούν οι αριστερές συνιστώσες και όσοι πίστευαν σε μία αριστερή ριζοσπαστική πολιτική η οποία πλέον είναι σοσιαλδημοκρατική και τείνει να γίνει… ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ! 

Επίσης στο CRASH που κυκλοφορεί αποκαλύπτουμε ποιες είναι οι σχέσεις Μαξίμου Αμερικανών λόγω του ενεργειακού «αγκαθιού» και του ενδιαφέροντος των Ρώσων να βάλουν στο χέρι ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ. Οι διάλογοι που δημοσιεύουμε μεταξύ κυβερνητικών αξιωματούχων και αμερικανών διπλωματών, είναι λίαν αποκαλυπτικοί, όπως και η ένταση αυτή την περίοδο στις σχέσεις Αθηνών και Ουάσιγκτον. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι υποχρεωμένος να θυμάται καθημερινά τον Καραμανλή… 

Όσα δημοσιεύουμε στο CRASH Φεβρουαρίου για το Πεντάγωνο και τις λίστες των προμηθευτών που κέρδισαν δισεκατομμύρια από τους εξοπλισμούς, μετά την κρίση των Ιμίων αποδεικνύουν είναι γιγαντιαίο ψέμα το «όλοι μαζί τα φάγαμε», γιατί δεν υπάρχει ούτε μία σύμβαση που να μην είναι υπερκοστολογημένη και σε βάρος του ελληνικού δημοσίου. Ο πρώην γραμματέας αρμόδιος για τα εξοπλιστικά ο κ. Βασιλάκος είναι σαφής, τεκμηριωμένος και για πρώτη φορά τόσο αποκαλυπτικός!

Απορείτε γιατί ενώ αναγνωρίζουν οι ξένοι ότι η συνταγή που μας επιβάλλουν είναι λάθος συνεχίζουν ωστόσο να μας λένε : «συνεχίστε σ’ αυτό το δρόμο και μην αντιδράτε». Διαβάζοντας στο CRASH τη συνέντευξη του αρχισυντάκτη της BILD Πώλ Ροντσχάιμερ, θα αντιληφθείτε άμεσα γιατί η κυρία Μέρκελ και η παρέα της, μας θέλουν ήρεμους και νηφάλιους έως την ημέρα των γερμανικών εκλογών. Τίποτα δεν πρέπει να διαταράξει το αναμενόμενο εκλογικό αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα αν στην πατρίδα μας συντελείται μεγάλη γενοκτονία. 

Άλλωστε γι’ αυτό επιτίθενται μετά μανίας ο Μόντι και όλοι οι Μερκελιστές εναντίον του Μπερλουσκόνι, ενώ κάνουν ότι μπορούν για να ηρεμήσουν τον Κάμερον αποφασίζοντας παρανοϊκούς …ελλειμματικούς κοινοτικούς προϋπολογισμούς. 

Ακούσατε στις ειδήσεις για το νομοσχέδιο που θέλουν να φτιάξουν προκειμένου να κηρύσσονται πιο εύκολα παράνομες όλες οι απεργίες και να είναι «αλυσσοδεμένοι» οι συνδικαλιστές και το συνδικαλιστικό κίνημα; Ακούσατε στις ειδήσεις και στις εκπομπές του Σ/Κ πώς ποινικοποιείται ακόμη περισσότερο η κοινωνική ατμόσφαιρα και πώς σκέπτονται (προφανώς μετά από οδηγίες της τρόικας) να συλλαμβάνουν ακόμη και αυτούς που χρωστάνε μερικά χιλιάρικα στο δημόσιο. Και μην αρχίσετε να μου λέτε ότι σ΄αυτά αντιδρούν το Πασόκ και η ΔΗΜΑΡ, γιατί εάν ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης δεν συνυπέγραφαν με τον Σαμαρά τίποτα απ΄αυτά δεν θα είχε υλοποιηθεί. Η χώρα συνθλίβεται κάτω από αλλεπάλληλες φοροεισπρακτικές καταιγίδες και οδηγείται με μεγάλη ταχύτητα σε κοινωνική έκρηξη και σ
τη συνέχεια (εύχομαι να διαψευστώ) σε συρρίκνωση της εθνικής κυριαρχίας και εδαφικό διαμελισμό….

ΚEEP IN TOUCH…

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .