>

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Μητροπολίτης ¨διαφημίζει¨ υποψήφιο στο site της Μητρόπολης!!

 Άλλοι καιροί και άλλα ήθη βλέπουμε να εισάγουν αρχιερείς σε αυτές τις εκλογές για την κάλυψη της κενής θέσης στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής. Στον επίσημο ιστότοπο της Μητρόπολης Ηλείας προβάλλεται δεόντως ο υποψήφιος αρχιμανδρίτης Κωνστάντιος Παναγιωτακόπουλος, λόγω της καταγωγής του από την Ηλεία.
Στην σχετική ανάρτηση η Μητρόπολη (βλ.φώτο) προβάλλει μάλιστα και τους αρχιερείς που έχουν δεσμευτεί να τον ψηφίσουν και είναι οι ακόλουθοι: Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, Ηλείας κ. Γερμανός, Καρπενησίου κ. Νικόλαος, Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, Λήμνου κ. Ιερόθεος, Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος και Χίου κ. Μάρκος.
Η Μητρόπολη Ηλείας στον διαδικτυακό της τόπο εμπλέκει και το όνομα του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος κατάγεται από την Κομοτηνή, επισημαίνοντας πως και ο Υπουργός στηρίζει τον συγκεκριμένο υποψήφιο!
Η είδηση στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης Ηλείας επιβεβαιώνει το σχετικό δημοσίευμα της Romfea.gr για τη δήθεν εμπλοκή του ονόματος του κ. Στυλιανίδη στην εκλογή του νέου Μητροπολίτη. Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα.


Το μόνο που παραμένει ως ερώτημα είναι αν γνωρίζει ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, ο οποίος δεν έχει δώσει ποτέ στο παρελθόν ανάλογα δείγματα γραφής, είναι γνώστης της συγκεκριμένης είδησης στο site της Μητρόπολής του.

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .