>

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

ANOIXTH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ NMOS

ΠΡΩΤΗ ANOIXTH ΔΗΜΟΣΙΑ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ  ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ  NMOS – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΣΧΟΒΟΣ

Τα νέα της NMOS

Στα πλαίσια  του προγράμματος  του τομέα Ανάπτυξης Ιδεών της ατομικής εταιρείας NMOS  απευθύνει   την πρώτη δημόσια  πρόκληση – κάλεσμα κατάθεσης προτάσεων από νέους ή επαγγελματίες δημιουργούς  ηλικίας άνω των 18 ετών στους τομείς του μυθιστορήματος, της ποίησης, της νουβέλας, της στιχουργικής, της ερμηνείας τραγουδιού, της σύνθεσης, της στιχουργικής, του κινηματογράφου και της σκιτσογραφίας (animation).

Αναλυτικότερα, η  NMOSτους καλεί να  υποβάλλουν έργα τους, προκειμένου να αξιολογηθούν, ώστε ν’ αποτελέσουν εν δυνάμει αναπτυξιακά projectτης εταιρείας.

Οι προτάσεις, που θα εγκριθούν, θα τύχουν της ενδεχόμενης σύναψης συμφωνητικού συνεργασίας και της ανάλογης προβολής μέσω των ενεργειών της επιχείρησης, καθώς και της πιθανής συμμετοχής σε υλοποιήσιμα προγράμματα  στους παραπάνω τομείς.

Όλα τα υποβληθέντα έργα θα αξιολογηθούν από συνεργάτες της εταιρείας, των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν  την ημερομηνία λήξης της υποβολής των προτάσεων, που είναι η 31η Μαΐου του 2013.

Τα εγκριθέντα έργα θα παρουσιαστούν μέσα από τη ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.typologos.com, ενώ σχεδιάζεται να ανακοινωθούν μέσω σχετικής εκδήλωσης, της οποίας ο χώρος και η ημερομηνία πραγματοποίησης θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο.

Βασικοί όροι υποβολής των έργων

Οι δημιουργοί θα πρέπει να υποβάλλουν καταρχήν σε   σφραγισμένο φάκελο τα εξής:

1.      Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο θα πρέπει να εμπεριέχεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του δημιουργού,  διεύθυνση, τηλέφωνο,e-mailή άλλος τρόπος επικοινωνίας.
2.      Έγγραφο με τον  τίτλο  του έργου, μια περίληψη έκτασης 100 λέξεων και τους ενδεχόμενους άλλους συντελεστές.
3.      Βεβαίωση ότι κατέχουν τα πνευματικά δικαιώματα του έργου.

Ειδικότεροι όροι υποβολής των έργων

Ειδικότερα, οι δημιουργοί θα πρέπει να υποβάλλουν καταρχήν σε   σφραγισμένο φάκελο τα εξής:


Ποίηση- Λογοτεχνία: Τρία ποιήματα γραμμένα έκτασης  όχι μεγαλύτερα από ένα φύλλο χαρτιού Α4.  Τρία Διηγήματα έκτασης των 3-4 σελίδων. Μυθιστορήματα – νουβέλες- δοκίμια με έκταση ελεύθερη.

Τραγούδι- μουσική:  Τους στίχους ενός τραγουδιού με ελεύθερη έκταση. Σε περίπτωση μελοποιημένου τραγουδιού θα πρέπει να κατατεθεί ένα ηχογραφημένο CD (demo)  και πλήρη λίστα των λοιπών συντελεστών μαζί με τα βιογραφικά τους.

Κινηματογράφος: Ένα demoDVDδιάρκειας 10 λεπτών, που να περιγράφει συνοπτικά οπτικά το όλο έργο – ταινία, ντοκιμαντέρ ή μικρού μήκους φιλμ. Πλήρη λίστα των λοιπών συντελεστών μαζί με τα βιογραφικά τους.

Αnimation- σκιτσογραφία: Ισχύει ότι και στην περίπτωση του τομέα του κινηματογράφου. Οι  σκιτσογράφοι  θα πρέπει να υποβάλλουν μόνο δύο σκίτσα έγχρωμα ή ασπρόμαυρα σε φύλλο χαρτιού Α4.

Η NMOSδίνει τη δημόσια ρητή διαβεβαίωση ότι σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα των κατατεθέντων έργων, αλλά κανένα από τα υποβληθέντα δημιουργήματα δεν θα επιστραφεί.

Στην περίπτωση μη έγκρισης του έργου έχει το δικαίωμα ο κάθε δημιουργός να το αξιοποιήσει, όπως αυτός – αυτή νομίζει καλύτερα. Και στην περίπτωση έγκρισης πάλι θα διασφαλίζονται τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού,.

Η αποστολή των έργων γίνεται με συστημένο φάκελο  στην εξής διεύθυνση

NMOS
Υπόψη κ. Νικόλαου Μόσχοβου,
Παυσανία 21, Τ.Κ. 54352, Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνα για πληροφορίες: 2310286962, 6944181772 και e-mail: info@nmos.gr


©Typologos.com 2013.

 


thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .