>

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Στο Στρασβούργο Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Γιώργος Παπαστάμκος

 Σε «σοβαρή κατάσταση» νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Στρασβούργου ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Παπαστάμκος. Αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, ενώ προήδρευε μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Σώματος.
 «Δεν μπορώ ακόμη να σας ανακοινώσω την οριστική διάγνωση, όμως η κατάστασή του είναι σοβαρή», είπε στους ευρωβουλευτές ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, μόλις ξεκίνησε και πάλι η συνεδρίαση, μιάμιση ώρα μετά τη λιποθυμία του έλληνα καθηγητή.
Ο ευρωβουλευτής αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε το μεσημέρι μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Σώματος, ενώ προήδρευε διαδικασίας ψηφοφορίας. Είχε ολοκληρωθεί η συζήτηση των τροποποιήσεων που είχαν κατατεθεί για τη μεταρρύθμιση της κοινής αγροτικής πολιτικής της Ε.Ε. και οι ευρωβουλευτές θα συνέχιζαν τη συνεδρίαση με άλλα θέματα της ατζέντας. Ο 58χρονος Γιώργος Παπαστάμκος ανακοίνωσε από μικροφώνου ότι "για προσωπικούς λόγους διακόπτει τη συνεδρίαση για τρία λεπτά", σηκώθηκε, απομακρύνθηκε από το προεδρείο και έπεσε λιπόθυμος.
 
Τρεις ευρωβουλευτές, γιατροί στο επάγγελμα, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον κ. Παπαστάμκο, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Στρασβούργου.

enet.
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .