>

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

ΣΥΡΙΑ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Συγκλονιστικό βίντεο μέσα από συριακό άρμα μάχης -

Τις συγκλονιστικές εικόνες  μέσα από ένα άρμα μάχης  T-72 του συριακού Στρατού έφερε στη δημοσιότητα ο Ρωσόφωνος τηλεοπτικός σταθμός ANNA της Αμπχαζίας.
Το υλικό που καταγράφει τις εικόνες μέσα από συριακό άρμα μάχης έχει γυριστεί κατά τη διάρκεια των μαχών στη πόλη Darayya όπου τον Ιανουάριο διεξήχθησαν σκληρές μάχες μεταξύ κυβερνητικών στρατευμάτων και ανταρτών.
Στο βίντεο φαίνεται όλο το μέγεθος της καταστροφής στην πόλη –η οποία πλέον είναι πόλη φάντασμα-  τις ομάδες αρμάτων του συριακού Στρατού να πραγματοποιούν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις και τους αντάρτες οπλισμένους με αντιαρματικές ρουκέτες να στοχεύουν τα άρματα μέσα από τα ερείπια.
Οι Σύροι φαίνεται πως έχουν αναπτύξει δικές τους τακτικές μάχης σε κατοικημένες περιοχές με τη χρησιμοποίηση αρμάτων, οι οποίες δεν είναι πάντα επιτυχημένες όπως φαίνεται στο βίντεο από την  προσβολή και  καταστροφή ενός συριακού άρματος.
Η ρουκέτα που το πλήττει τινάζει τον πύργο κυριολεκτικά στον αέρα και από το συγκεκριμένο άρμα δεν πρέπει να υπήρξε κανένας επιζών. Στη συνέχεια το άρμα στο οποίο είναι τοποθετημένη η κάμερα βάλλει κατά του κτιρίου όπου εκτοξεύτηκε η ρουκέτα.  Το βίντεο αναμεταδόθηκε από το βρετανικό κανάλι Channel 4.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .