>

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Δεκτός με ενθουσιασμό ο νέος ιδιοκτήτης Μακεδονία Παλλάς [βίντεο]

Εφτασε πριν από λίγο στο Μακεδονία Παλλάς ο νέος ιδιοκτήτης του ιστορικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης Ιβάν Σαββίδης.
O κ. Σαββίδης προσήλθε συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του κι έτυχε θερμής υποδοχής από το προσωπικό του ξενοδοχείου και τους Ρώσους τουρίστες από το Ροστόφ που έφτασαν στο Μακεδονία Παλλάς δύο ώρες νωρίτερα.
Το ξενοδοχείο, σύμβολο της συμπρωτεύουσας, μετά από μια μικρή περίοδο που παρέμεινε κλειστό, άνοιξε και πάλι σήμερα τις πόρτες του.
Οι πρώτοι πελάτες που πέρασαν από τη ρεσεψιόν του είναι 300 Ρώσοι μεγαλοεπιχειρηματίες που κατέφθασαν στη Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ μαζί με τον νέο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου συμβόλου της πόλης, Ιβάν Σαββίδη. Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να πραγματοποιήσουν στο ξενοδοχείο κλειστές επαγγελματικές συναντήσεις δίνοντας έτσι την ελπίδα πως ίσως και να δημιουργηθούν συνθήκες συνεργασίας και ρώσικων επενδύσεων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Η πληρότητα στο Μακεδονία Παλλάς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα ανέλθει στο εντυπωσιακό ποσοστό του 90%, αφού εκτός από τους Ρώσους έχουν κάνει κράτηση και πελάτες από το Ισραήλ.
Το ξενοδοχείο παρέμενε κλειστό από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μετά την αποχώρηση της εταιρείας ΑΞΤΕ του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, που το λειτουργούσε τα τελευταία 16 χρόνια.
Μετά την εκμίσθωσή του από την εταιρεία του κ. Σαββίδη έχει γίνει μια μικρή ανακαίνιση και είναι έτοιμο να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει τους επισκέπτες από Ρωσία και Ισραήλ στα 260 δωμάτια και τις 24 σουίτες του.
Ευτυχής λεπτομέρεια το γεγονός πως έχει κληθεί το προσωπικό, που εργαζόταν να επανέλθει στα πόστα του, ενώ όπως ορίζεται θα παραμείνει το 92% αυτού, σύμφωνα με το thesstoday.

 iefimerida.gr
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .