>

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Δείτε αποσπάσματα από το βιβλίο του Ανδρέα Μπάρκουλη που μιλάει για όλα χωρίς φόβο!

 Τα ναρκωτικά, η περούκα και ο μεγάλος του ερωτάς πρωταγωνιστούν στην βιβλιογραφία του ηθοποιού!
Στα τέλη Μαρτίου θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο που θα μιλάει για τη ζωή του Ανδρέα Μπάρκουλη. Το βιβλίο θα αναφέρει περιστατικά από τη ζωή του ηθοποιού!

Η εφημερίδα News δημοσίευσε κάποια αποσπάσματα από το βιβλίο του μεγάλου ζεν πρεμιέ του Ελληνικού κινηματογράφου!

Έφτασα στον πάτο

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης αναφέρεται για πρώτη φορά στη βιογραφία του στην περιπέτεια που είχε με τα ναρκωτικά και στη σύλληψή του. Με τίτλο: "Έφτασα εντελώς στον πάτο" και με υστερόγραφό: "Βγήκα καθαρός, ευπρεπής και μάγκας", αναφέρει χαρακτηριστικά: "Εγώ αυτά τα 3,17 γραμμάρια τα πλήρωσα. Κι αν έφτασα εντελώς στον πάτο, να μην ξεχνάτε, πως στο τέλος μονάχα τα σ... και οι φελλοί επιπλέουν...".

Η περούκα
Σε άλλο σημείο του βιβλίου ο Ανδρέας Μπάρκουλης  αναφέρεται στην εμπειρία του στην Αμερική και αποκαλύπτει "γιατί δεν ξαναφόρεσα ποτέ την περούκα. Εκεί μόνο αισθάνθηκα άντρας. Έμπαινα στη μαυράδικη ντισκοτέκ και δεν γύριζε κανένας να δει τον "Κορίτσια ο Μπάρκουλης". Γύριζαν να δουν αυτόν που ήμουνα, και είχα, δόξα τω Θεό, πολύ νταλαβέρι εκεί."

Όταν ζούσα στην Αμερική έκανα παρέα σχεδόν αποκλειστικά με έγχρωμους. Τότε φορούσα ακόμα περούκα και όλοι με αποκαλούσαν "silver man". Ένα βράδυ, λοιπόν, που έπινα σε ένα μαγαζί, βλέπω ένα υπέροχο θηλυκό με ξυρισμένο κεφάλι να με... παίζει.Δεν τολμούσα να πλησιάσω μη βρεθώ ξαφνικά με κανένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη μου. Στο τέλος μού κάνει νόημα και πάμε στην τουαλέτα. Της είπα πως ήταν κούκλα και πως θέλω να της κάνω έκπληξη. Τράβηξα την περούκα και τα έχασε. Την έβαλα στην τσέπη και από τότε δεν την ξαναφόρεσα ποτέ. Άρχισα να βρίσκω κάτι βαθύτερο μέσα μου, μάλλον έναν εαυτό που μόλις μου συστηνόταν. Γεια σου μάγκα μου. Είσαι πιο πολλά από όσα νόμιζες...".

Ο μεγάλος έρωτας με τη Μαρία
Ο έρωτας της Μαρίας και του Ανδρέα είναι ένα από τα βασικά κομμάτια του βιβλίου. Συναισθήματα ανάμεικτα, αγάπης και μίσους, σκέψεις και λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ κατάμουτρα, αλλά γράφτηκαν σε ένα κομμάτι άψυχο χαρτί και του έδωσαν ζωή.

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .