>

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Η απάντηση του Θεόδωρου Πάγκαλου...Γάτα του Τσεσάιρ ο κ. Βενιζέλος

 «Εγώ αντιπαθώ καταρχήν τις γάτες. Είμαι οπαδός των σκύλων και σύγκριση του ΠΑΣΟΚ με σκύλο δεν μπορώ να κάνω δεν μου έρχεται τουλάχιστον αυτή τη στιγμή έμπνευση», ήταν η αυθόρμητη απάντηση του Θεόδωρου Πάγκαλου στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ και στο ερώτημα που αφορούσε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και την τοποθέτηση του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου ότι: “το ΠΑΣΟΚ είναι γάτα εφτάψυχη”.

Και πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος: «Ο κ. Βενιζέλος έχει – δεν ξέρω έχετε διαβάσει την “Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων” εκεί υπάρχει η γάτα του Τσεσάιρ μια γάτα χωρίς σώμα μόνο με κεφάλι που χαμογελά. Μερικές φορές όταν έβλεπα τον κ. Βενιζέλο να χαμογελάει σκεφτούν ότι μου θύμιζε τη γάτα του Τσεσάιρ, δεν του το έχω πει όμως ποτέ γιατί δεν ήξερα πως θα το πάρει. Τώρα όμως αφού ο ίδιος παρομοίασε τον εαυτό του και το κόμμα του με γάτα, εγώ θεωρώ ότι αυτό μπορεί να είναι αλήθεια και μάλλον είναι αλήθεια γιατί το ΠΑΣΟΚ κάνει ένα συνέδριο ενδιαφέρον, ισχυρό στο οποίο και εγώ ο ίδιος θα πάω και δεν θα πήγαινα αν δεν υπήρχε ενδιαφέρον και κάποια διάσταση του συνεδρίου. Αν δηλαδή μαζευόμασταν 5.000 σε όλη την Ελλάδα να ψηφίσουμε για το συνέδριο δεν θα είχε νόημα να προχωρήσουμε. Το ότι μαζεύτηκαν 110 χιλιάδες είναι πολύ σημαντικό. Αυτό όμως δεν αρκεί. Το ότι υπάρχουμε δεν αρκεί. Το να γίνει το κόμμα αυτοσκοπός της κομματικής δραστηριότητας, να έχουμε ένα κόμμα που θα του συντηρούμε για να υπάρχει δεν σημαίνει τίποτα». Πάντως σε μια άλλη αποστροφή του λόγου του ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ πάω στο συνέδριο... Δεν πάω με χαρά, θα προτιμούσα να πάω να κολυμπήσω όπως κάνω πολύ συχνά κατά τη διάρκεια του χειμώνα όταν είναι καλοκαιρινές ημέρες σαν τις σημερινές». 

Με αρκετή δόση χιούμορ ο κ. Πάγκαλος άνοιξε την κουβέντα για το συνέδριο λέγοντας: «Το κόμμα που θα δημιουργήσω όταν απογοητευτώ από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα έχει ως τίτλο “Αυτογνωσία”», ενώ στην επισήμανση ότι θεωρεί δεδομένο πως θα απογοητευτεί από το συνέδριο του κόμματος είπε: «Δεν είναι δεδομένο, εκεί θα πάω για να μην απογοητευτώ».
 real.gr
thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .