>

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Κανάκης: Το ταξίδι στη Σιέρα Λεόνε, η κρίση που δεν τον επηρέασε και τα αστεία στον Λάτσιο

O διάσημος Έλληνας παρουσιαστής άφησε για μία εβδομάδα τη συμπρωτεύουσα και τα φιλαράκια του από το “Ράδιο Αρβύλα” και πήγε στη Σιέρα Λεόνε. Με αφορμή το ντοκιμαντέρ που τράβηξε κατά τη διαμονή του εκεί μιλάει στο “ΘΕΜΑ people” για την όλη του εμπειρία αλλά και για άλλα θέματα πιο...εγχώρια.
Με αφορμή το παγκόσμιο πρόγραμμα της ActionAid “Immersion”, όπου καλλιτέχνες, αθλητές, τηελοπτικές περσόνες και διάσημοι από κάθε χώρα ταξιδεύουν σε κάποιο φτωχό μέρος του πλανήτη για να βιώσουν και οι ίδιοι τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επιβιώνουν οι συνάνθρωποι μας, ο Αντώνης Κανάκης δέχτηκε τα ταξιδέψει στη Σιέρα Λεόνε τον περασμένο Οκτώβριο και αποφάσισε να κινηματογραφήσει την εμπειρία του.

“έχω φέρει μαζί μου εμπειρίες και δυνατές εικόνες. Έβαλα τα δυνατά μου για να μεταφέρω αυτά που έζησα”, λέει στο “ΘΕΜΑ people”. Είπε όμως και άλλα:

Το ταξίδι του
“Ταλαιπωρήθηκα πολύ, αλλά δεν με ένοιαξε καθόλου. Δεν υπήρχε καμία οδυνηρή εμπειρία από το ταξίδι αυτό για μένα. Το αντίθετο.Ό,τι αποκόμισα μόνο θετικό μπορώ να το χαρακτηρίσω. Το οδυνηρό βέβαια ήταν να βλέπεις τις συνθήκες υπό τις οποίες ζουν οι άνθρωποι εκεί, συνθήκες που ο κινηματογραφικός φακός δεν μπορεί να μεταφέρει επιτυχώς”.
διαβάστε περισσότερα εδώ

thrakisnews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. The Best d news . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Επιστροφή στην κορυφή | Term of use | Widget | | Site map
dnews .Συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον Κόσμο IN NEWS.... .